👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hassos napisał/a:
Coś podobnego
![]()
Chyba nie umyłeś podłogi, coś białego zostawiłeś

Hassos napisał/a:
Coś podobnego
![]()
To jest tak kurewsko obrzydliwe, że chyba potrzebowałabym napalmu, by wyjarać to coś.

Burn it with fire?
Tak jak ktoś wcześniej napisał, nie ruszają mnie ludzkie flaki (na żywo ani na hardzie), a takie coś mnie rusza bardziej, bo jakoś mam dziwną świadomość, że takie gówno może kiedyś MNIE zeżreć od środka żywcem.
A jak mi flaki wyjdą na wierzch to i tak nie będę świadom tego :p

Tak jak ktoś wcześniej napisał, nie ruszają mnie ludzkie flaki (na żywo ani na hardzie), a takie coś mnie rusza bardziej, bo jakoś mam dziwną świadomość, że takie gówno może kiedyś MNIE zeżreć od środka żywcem.

fryc88 napisał/a:
Burn it with fire?
![]()
Oj wierz mi, flaki mogą wyjść z człowieka podczas gdy jest on świadomy. Na przykład ktoś może ciąć cię szablą/kataną/inną bronią białą, flaki ci wypłyną i będziesz przytomny i przy odrobinie szczęścia włożą ci je spowrotem a ty przeżyjesz.
Kurna, lata temu miałem podobną sytuację. Rzucałem se jeno z kuzynem piłkę do kosza - gnojek byłem, lata temu - i poszła piła za daleko. Pacło w takiego dużego żuka co wszyscy wiedzą - duże to i śmierdzi jak ruszać. No i właśnie z niego po tym jak piła go jebła - wylazł taki sam - kosmita!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie