👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej unikam takich odczuć ale mam ochotę typa zabić, ale z drugiej strony myślę że to sama w sobie jest jednostka autodestrukcyjna, kwestia czasu bliskiego

zaszh napisał/a:
Nie wiem czy wiesz ale pedały nie mogą mieć dzieci
To noga być damskie gały? "Ciekawe" masz "koleżanki"
Mogą "mieć" dzieci...tylko jeszcze nie nas...

Dolandinho napisał/a:
Dziwicie się że lewackie ścierwa tak robią? Ten pedałek ma teraz 3 otwory do opie**alania trzech męskich gał naraz.
dobrze ze nie żeńskich gał! bo to pedalstwo!
FunkyKoval5 napisał/a:
Nie nadmucha też balona synkowi...
Ale trzeźwości mu nie sprawdzą na miejscu. Jakiś plus jest.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie