P🤬licie, murzyni są wporzo![]()
tak mówisz, bo żaden nie wyr🤬ał twojej dziewczyny
wiec siedz cicho i daj nam sie wyzyc na tym cz🤬chu

o ja pieprze, tak samo możesz się wyżyć na kartonie mleka co trzymam w lodówce. Hejtuj sobie dalej w bezpiecznym domku za szkiełkiem monitorka i popijaj mleczko co ci mamusia przyniesie

Znane przysłowie internetowe tu się kłania
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".
To S. Lem powiedział, nie jest to "przysłowie internetowe".
meplant napisał/a:
na internecie nie siedza same c**y (...)
wiec siedz cicho i daj nam sie wyzyc na tym cz🤬chu
Zastanów się co piszesz, bo druga część Twojej wypowiedzi wyklucza tą pierwszą![]()
To natomiast, nazywa się żart, z lekka absurdalny i przewrotny ale zabawny.
Ja p🤬lę, zaczynam poważnie wątpić w intelekt ludzki.
o ja pieprze, tak samo możesz się wyżyć na kartonie mleka co trzymam w lodówce. Hejtuj sobie dalej w bezpiecznym domku za szkiełkiem monitorka i popijaj mleczko co ci mamusia przyniesie

A filmik konkret, nie mówię, że murzyni są jacyś święci, ale fajnie popatrzeć na obalanie stereotypów

Każdy lubi co innego ale ja bym czarnego nie j🤬...
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...

Założe się, że połowa tych rasistowskich komentarzy leci od gimbusów, które próbują zdobyć nędzne internetowe piwa, które są ich trofeami w życiu.
też sądzę, że aby utrzymać jakiś poziom tum, należałoby odejść od tych pedalskich już browarów, które może w epoce przedfejsowej były ok.
standardem dla użytkowników powinna być odpowiedź śmieszna bądz błyskotliwa. proponuję zamienić browara na murzyńską pałę, która leciałaby do wszystkich, którzy piszą coś głupiego, poniżej krytyki

+ np ranking najbardziej zr🤬anych, za głupotę