Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Goldi85 2018-04-21, 22:52 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-21, 23:05 1
Jak tylko słyszę Vectra, to już wiem, po czyjej stronie jest racja.
Zgłoś
lordindycznik 2018-04-21, 23:23
@up remi1982

Od tego jest rodzina by zadbać o rodziców, ale często takie osoby są bez wsparcia dzieci bo sobie na to zasłużyły
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-21, 23:27 1
Pamiętam jak w pewnej sieci kupiłem usługę że wszystko nielimitowane w pakiecie, na rachunku i umowie okazało się, że smsy jednak płatne.
Mimo że rachunek był zgodny z umową(!) bez mrugnięcia okiem poprawili i oddali hajs. (żadnych kosztów dodatkowych)

Nie wiem czy liczą na to że się klient nie upomni, czy naprawdę jakaś pomyłka systemowa, ale gdybym nie trafił na odpowiednią obsługę to bym jak frajer płacił 300zł zamiast 150 co miesiąc.

Dla odmiany UPC kiedy wyraźnie zaznaczyłem w trakcie przedłużania umowy że nie chcę antywirusa i tak mi tego antywirusa wcisnęli i nie zwrócili (15zł, ale w dwa lata to by było 240, nie każdy ma czas przeglądać rachunki i wisieć na infolinii godzinami).

Teraz wyobraźcie sobie, że babcia która miała mieć TV + telefon za 50zł dostaje w pakiecie Internet, antywirusa oraz Spotify za dodatkowe 100zł, a w okienku nic się nie da załatwić bo panel klienta jest w Internecie, a Ukrainka nawet dzień dobry nie umie powiedzieć.
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-21, 23:31 8
Babka ma głos jak Konieczko z "Wlatcy Móch"
Zgłoś
EdmundKemper 2018-04-21, 23:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kokos_123 2018-04-22, 0:13 4
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-22, 1:56 5
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-04-22, 2:15 1
Zgłoś
miedzianek 2018-04-22, 2:47
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-22, 3:04
@up no i mamy eksperta po kilku sekundach zdiagnozowal chorobę na podstawie marnego wideło i do tego rozstrzygnął wszelkie wątpliwości na podstawie jedynie przypuszczeń.
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-22, 7:49 1
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-04-22, 9:18
PowerBoBass napisał/a:

To teraz wyobraź sobie, że jak po cokolwiek pójdziesz do oddziału banku z nieważnym dowodem osobistym, to tylko (w zależności od banku) uratuje Cię ważny paszport. W innym wypadku też Cię odeślą z kwitkiem. I poczta nie pomoże. Regulaminy są i pracownicy zazwyczaj ich przestrzegają, po to są.

Absolutnie się zgadzam, bank się na mnie wyleje.
Ale tutaj sytuacja jest inna, skoro można ANONIMOWO wysłać wypowiedzenie listem poleconym, to w salonie tym bardziej powinni akceptować Prawo Jazdy.
Napisali mi, że taka sytuacja nie powinna się zdarzyć, możliwe jednak, że w regulaminie jest jak byk tylko DO, a mnie przepraszali by mnie udobr🤬ać. Co faktu nie zmienia, że sytuacja absurdalna.
Przecież ktoś znający numer umowy i moje dane może nasmarować wypowiedzenie i wysłać.
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-22, 9:29 1
Zgłoś
Yannkes 2018-04-22, 10:00 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem