Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:19
Mój Ojciec Troll
NeverLie2Me • 2013-08-08, 17:43
Powinna być już seria Mój Ojciec Troll - MOT

Dodam coś od siebie:

W ostatni weekend moi rodzice pojechali na urlop i zostawili "wolną chatę". Nieszczególnie mnie to w tym roku obeszło, bo się już wyprowadziłem z domu, mam żonę etc. Ogólnie raczej koniec imprez w domu rodziców, ale ten ostatni raz można sobie pozwolić.

Więc jesteśmy z żoną u moich starych w domu, i wpadłem na genialny pomysł postrzelania z "Łucznika" (wiatrówki) mojego starego. Dzwonie do niego i się pytam gdzie są naboje, bo je zawsze gdzieś chowa, "Łucznik" stoi zawsze za szafą. No i on mi zaczyna tłumaczyć, że jest w tym zamkniętym pokoju, że klucz znajdę u niego w szufladzie, ogólnie trochę mi się zeszło żeby ten pokój otworzyć, ale jestem. On mi dalej tłumaczy, że w którejś szufladzie tam są. Więc ja szukam. Przeszukałem wszystkie szuflady - nie ma. Ojciec mówi, że może w szafce. Szukam dalej.

Znalazłem!!!

Na to mój Ojciec: To bardzo dobrze, ale i tak ni c🤬ja ze strzelania, bo "Łucznik" zamknięty w garażu...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-08, 22:32 2
NeverLie2Me napisał/a:

Poza tym długie wiatrówki nabija się tymi grzybkami, które kształtem przypominają naboje.

Grzybki, to ty chyba masz na fiucie.

Nabój to nabój, a śrut, to śrut i w żaden sposób nie przypomina naboju, bo nabój w skrócie składa się z: pocisku, łuski, ładunku miotającego, ładunku inicjującego i spłonki, a śrut, to jedynie kawałek ołowiu.

Ponadto, do wiatrówek jest kilka rodzajów śrutów o różnym kształcie, ale skoro to dla ciebie bez różnicy, to spróbuj koniowi założyć chomąto przez dupę, a nie przez łeb.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 23:17 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NeverLie2Me 2013-08-09, 7:41 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 10:09 1
Zgłoś
Uechtacz 2013-08-09, 10:17 5
Jeszcze tylko 24 dni,
jeszcze tylko 24 dni,
jeszcze tylko 24 dni...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 10:20
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 10:22
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 10:37 1
Nie drapać się laski!
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2013-08-09, 10:47 10
Zgłoś
dhex 2013-08-09, 11:06 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 11:10 2
Twoja żona to prawa ręka, twój wiek to 15, twój stary jest chińczykiem a to jedyny Łucznik którym sie posługujesz
Zgłoś
zarpion 2013-08-09, 11:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 11:24 1
Zgłoś
TheByQ 2013-08-09, 12:06
@up Panie, tylko że to ten drugi się zachowuje jak gimbus. NeverLie2Me po prostu stara się zniżyć do poziomu tego napinacza.
Zgłoś
tranzystor 2013-08-09, 13:28

Przygadał kocioł garnkowi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem