Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
...Dałem Ci wiarę, dałem Ci spokój
Dałem gitarę, dałem samochód
Żony nie dałem, żonę wziąłeś sobie sam...

W ostatnią niedzielę (24.11.2024) w Anindeua mężczyzna zaprosił znajomego do swojego domu na drinka, ale sytuacja zakończyła dziwnie. Gość postanowił .odwiedzić pijaną śpiącą żonę gospodarza domu i sprawdzić co tam w dziupli słychać. Niestety kobieta się przebudziła i zrobiła się afera. Mężczyzna został aresztowany i po przesłuchaniu wypuszczony - śledztwo trwa.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
dadits 2024-11-28, 20:40
@Fusek667: hehehe… nie to co teraz te leszczyki. Pamiętam, jak jeszcze w gimnazjum u kolegi Bartka były podobne imprezy nie to co to teraz monstery piją i zabawa. Kiedyś to było, pozdro wariaciku z Niska
Zgłoś
Fusek667 2024-11-28, 22:13 1
dadits napisał/a:

@: hehehe… nie to co teraz te leszczyki. Pamiętam, jak jeszcze w gimnazjum u kolegi Bartka były podobne imprezy nie to co to teraz monstery piją i zabawa. Kiedyś to było, pozdro wariaciku z Niska

O k🤬a, nie wierzę xD
Zgłoś
dadits 2024-11-29, 15:47
Fusek667 napisał/a:

O k🤬a, nie wierzę xD

No ja w sumie też się Ciebie w komentarzach nie spodziewałem, ale po Twoich postach mam pewność co do gościa pod nickiem
Zgłoś
b................m 2024-11-30, 7:48
Fusek667 napisał/a:

Kto tak nigdy nie zrobił na imprezie niech pierwszy rzuci kamieniem - pozdro roczniki 91, my to potrafilismy sie bawić przy wódeczce i tymbarku jablkowo miętowym!

Pokolenie XD ma się dobrze, nie potrzebujemy was, jesteście zjebami, idźcie w c🤬j.
Zgłoś