📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A to na koniec Twoja głowa tak się okręcała czy po prostu kamera spadła?

Kierownicę za słabo wyrwałeś i dobiło przód - a dalej samo poszło...
Co do umiejętności - są jakie są. Zapraszam na Enduro Trails (było już) albo do Kluszkowców (było dziś). Znajdziesz tam ludzi, którzy jeżdżą coś takiego 2 razy szybciej i to bez ochraniaczy (vide Remigiusz Ciok - chop z Rudy
).
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Co do umiejętności - są jakie są. Zapraszam na Enduro Trails (było już) albo do Kluszkowców (było dziś). Znajdziesz tam ludzi, którzy jeżdżą coś takiego 2 razy szybciej i to bez ochraniaczy (vide Remigiusz Ciok - chop z Rudy

Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
PANxxxBDSM napisał/a:
Autorze filmu, jesteś totalnym głupkiem!!! Teraz podatnicy płacą za twoje leczenie! Zabierasz kasę chorym na raka! Ja bym cie dobił kopem w ryj!!!
Ogólnie nie życzę ludziom źle, ale uważam że Twoje istnienie nie jest wartością dodaną dla społeczeństwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie