Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:36
Autentyk z dzisiaj.
Jako, że posiadam stulejke, której wypadałoby się pozbyć wybrałem się dziś do urologa po skierowanie na zabieg.
Po wejściu do gabinetu i wstępnej rozmowie lekarz kazał mi się położyć <nie powiedział na kozetce> i zdjąć spodnie..
Jakież było moje zdziwienie gdy za parawanem zobaczyłem tylko aparat do USG i tak zwany samolocik tj. taki fotel dla kobiet w ciąży z podpórkami czy ch*j wie jak to nazwać na nogi.. ogólnie babka tam siada i rozkracza się przed lekarzem.. i bylem w małej konsternacji czy to własnie na tym mam się położyć.. stałem tak chwilkę z niezłym mindfuckiem. Spojrzałem jeszcze na lekarza, który miał ze mnie już niezła beke < a k🤬sa jeszcze mu nie pokazałem> i powiedział tylko "za samolotem". spojrzałem jeszcze raz i faktycznie za owym fotelem stała mała kozetka, której wcześniej nie zauważyłem.

p.s. jeśli będziecie chcieli to za jakiś czas wrzucę zdjęcia na harda przed i po i jak to się goiło, aż sam jestem ciekaw
Zgłoś
DickJagger 2013-06-21, 11:19 1
@bazyliszek milo ze wiesz jak sprawy z moja higiena... jest dokladnie tak jak powiedzial @pawlo8 stulejke mam do tego stopnia ze jesli penis nie jej we wzwodzie to spokojnie moge zsunac napleta problem pojawia sie gdy staje... wiec chyba normalne jest ze rodzice czy lekarz tego nie wyczaili gdy bylem niemowleciem... tylko sam musialem to odkryc..
Zgłoś
Megatr0n 2013-06-21, 11:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 11:23
Ahahahaha stulejowiec
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 13:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 14:42
Zgłoś
Schabik 2013-06-21, 15:26
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 15:54 1
buahahahah wiedziałem że tu sami stulejarze siedzą
Zgłoś
fun88 2013-06-21, 16:06
zadzroszcze ci ja juz mam 0 przyjemnosci z bicia konia jednak 11lat po 2-3 razy dziennie to za duzo.
Zgłoś
Hekko 2013-06-21, 16:08
Zgłoś
Caban1908 2013-06-21, 16:39
Zgłoś
Bridgwater88 2013-06-21, 18:14
Zgłoś
artur_sz13 2013-06-21, 18:19
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 19:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-23, 19:06
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem