📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar napisał/a:
To śmieszne, że nie podobała Ci się "Adrenalina" a wspominasz "Parkera" który był kalką qliche ze wszystkich filmów akcji klasy B jakie do tej pory powstały a sama "gra aktorska" była tylko miksem postaci "Transportera" i właśnie "Adrenaliny" (i pewnie kilku innych, mniej znanych filmów tego aktora). Choć akurat Statcham ma tą wadę (podobnie jak Boguś L) że każdy myśląc "twardziel do filmu akcji" od razu myśli o nim.
Film "Parker" to w luźnym nawiązaniu remake filmu "Godzina Zemsty" z Melem Gibsonem (w filmie nazywał się Porter i mścił się na osobach, które go wyrolowały).
Filmy Crank i Crank 2 z założenia są odmóżdżającymi filmami akcji ALE TYLKO dla ludzi nie obeznanych z filmem. Te filmy to pastisz kina akcji od lat 80tych do teraz i pokolenia MTV. Kto już obejrzał trochę filmów zobaczy nawiązania, parodie i właśnie pastisz w co drugiej scenie.

Jeden z moich ulubionych aktorów. To jest jeden z tych aktorów przez których oglądam dany film, bo właśnie w nim gra, a nie przez zapowiedź czy opis czy co tam. No i też stanowcza większość filmów z jego udziałem jest naprawdę dobra i oglądałem je po x razy i obejrzę z pewnością kolejne x razy, bo mi się nie nudzą. Jego 'topka' jak dla mnie: Przekręt, Porachunki, Zabójca (chociaż w tym to bardziej zasługa Pana Jet Li), Parker, Transportery (najbardziej 1), Revolver. Btw jeśli ktoś mi wyjaśni o co dokładnie chodziło w filmie revolver to chętnie posłucham

zajebisty aktor, jeden z niewielu który nie jest sztywniakiem umie i lubi się bawić !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie