📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
Magnic napisał/a:
![]()
Wierzyć mi się nie chce, że taki komentarz ma tyle piw. Widać gimnazjum szaleje na sadolu. Szkoda, że ten czarny humor z byciem rasistą staje się już nudny.
Widać najlepiej pamiętasz gimbaze... Możliwe, że dopiero dwa lata temu ją ukończyłeś... Poza tym klasyki nigdy się nie nudzą... Przykładów jest wiele, ale ty nie będziesz żadnego znał to nie twoje lata "świetności"
Magnic napisał/a:
![]()
Wierzyć mi się nie chce, że taki komentarz ma tyle piw. Widać gimnazjum szaleje na sadolu. Szkoda, że ten czarny humor z byciem rasistą staje się już nudny.
Mam 34 lata XD
msbk napisał/a:
Mam 34 lata XD
Chodziło mi oto czemu dostałeś tyle piw a nie oto ile masz lat...
Magnic napisał/a:
Chodziło mi oto czemu dostałeś tyle piw a nie oto ile masz lat...
Czyli dla ciebie stosowanie gimbaza itp., itd. to oznaka ubogiego słownictwa, ale użycie już gimnazjum jest górnolotna wypowiedzią...
Kolejna sprawa skoro znasz wszystkie klasyczne powiedzenia, zwroty, teksty to co ja Cię będę pouczał... Powiem więcej poproszę jakiś klasyczny joke z 1951, a nawet niech stracę z 1952... Bo ja szczerze powiem, że wszystkiego nie wiem...
Jeśli odnosicie się do słowników to nawiązując do tematu
Za wikisłownikiem:
"kolorowy (język polski)
znaczenia:
przymiotnik
(1.1) wielobarwny, pełen różnych kolorów
.
.
(1.4) pot. pogard. o człowieku rasy innej niż biała"
Ad. 1.4 np Czarny => Monochromatyczny (jak wynika z tematu)
Podsumowując Kolorowy = Monochromatyczny
Ps. Tak nudzi mi się
Za wikisłownikiem:
"kolorowy (język polski)
znaczenia:
przymiotnik
(1.1) wielobarwny, pełen różnych kolorów
.
.
(1.4) pot. pogard. o człowieku rasy innej niż biała"
Ad. 1.4 np Czarny => Monochromatyczny (jak wynika z tematu)
Podsumowując Kolorowy = Monochromatyczny
Ps. Tak nudzi mi się
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie