Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ziomee22 2025-05-17, 13:50
jak można być taką p🤬dą , h🤬j pokolenie do gazu...
Zgłoś
Dziqn 2025-05-17, 14:10
Co za j🤬a ciota.
Zgłoś
T... 2025-05-17, 14:11
Biały gość a jazgocze jak murzyńska samica... Co za p🤬lony 🌈💩.
Zgłoś
majeńka 2025-05-17, 14:34
Cóż, to Ralf 100% sp🤬olił, nie widzę niczego co żona zrobiła nie tak (oprócz wyboru męża).

radek225 napisał/a:

Śmierdzi mi to ustawką. Wy też nagrywacie takie prozaiczne rzeczy jak montaż parasolki, czy podłączanie telewizora?

Gdyby było nagrywane z łapy, to tak. Ale kamera jest zamontowana na stałe, jesteś po prostu przyzwyczajony że monitoring = jakość ziemniaka dla cięcia kosztów.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-05-17, 16:42
to może to był taki fatec u lexi nie dziw sie suko że nikt wam niechce pomagać k🤬iszony j🤬e czarną bym wyj🤬 3h nie wytrzyma
Zgłoś
Baronessa 2025-05-17, 18:44
Czekam na nagranie, jak ten cymbał ścina drzewo na swoim backyard, klasycznie jak na Amerykanina przystało, na drabinie i w połowie wysokości konara...
Zgłoś
DarcoPenetratore 2025-05-17, 18:51
Szklany Stół = zły pomysł (za dużo rzeczy może pójść nie tak w czasie użytkowania)

podpis użytkownika

Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-05-18, 2:30
K🤬a skoro ktoś robi zasięgi na takim gównie i ludzie to oglądają to ja też muszę zacząć nagrywać moje fakapy. Dziś na przykład zakładając grzejnik przewiercilem rurkę (nie wiem jaki c🤬j poprowadził rurki od co na tej samej wysokości na której są przykręcone uchwyty od grzejnika) i siedziałem 40 minut trzymając palcem rurkę żeby nie zalało mi drewnianej podłogi. W końcu asystent google na coś się przydał bo dzięki niemu mogłem zadzwonić siedząc tam trzymając rurkę. W porównaniu do tego co się dziś u mnie odj🤬o ta akcja z parasolem to pikuś.

[ Dodano: 2025-05-18, 02:31 ]
Nie da się edytować postów więc dodaję wyjaśnienie że dzięki asystentowi zadzwoniłem do kolegi który przyjechał i pomógł mi ogarnąć sytuację.
Zgłoś
ra0mir 2025-05-18, 12:43
radek225 napisał/a:

Śmierdzi mi to ustawką. Wy też nagrywacie takie prozaiczne rzeczy jak montaż parasolki, czy podłączanie telewizora?

Pewnie ustawka ale znam ludzi co mają okamerowaną całą chałupę i ogród, więc c🤬j wie.

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Dot 2025-05-19, 1:23
radek225 napisał/a:

to usa, oni nie wiedza czy posmarowac chleb uzywajac lyzki czy noza, a do kanapek wkladaja czipsy, wszystko przed nami
Zgłoś
daniel5995 2025-05-19, 13:58
radek225 napisał/a:

Wszystko co robię w obecności żony nagrywam bo nikt by mi k🤬a nie uwierzył w to co ona potrafi odp🤬lić.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2025-05-27, 0:18
Cytat:

TAK !
Nagrywałem kiedyś jak kumpel chce wejść na hamak zawieszony około 40cm nad ziemią... niby nic specjalnego nie ?
Ale wszyscy byliśmy tak naj🤬i że nikt nie dał rady

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś