Cóż, to Ralf 100% sp🤬olił, nie widzę niczego co żona zrobiła nie tak (oprócz wyboru męża).
radek225 napisał/a:
Gdyby było nagrywane z łapy, to tak. Ale kamera jest zamontowana na stałe, jesteś po prostu przyzwyczajony że monitoring = jakość ziemniaka dla cięcia kosztów.Śmierdzi mi to ustawką. Wy też nagrywacie takie prozaiczne rzeczy jak montaż parasolki, czy podłączanie telewizora?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
to może to był taki fatec u lexi nie dziw sie suko że nikt wam niechce pomagać k🤬iszony j🤬e czarną bym wyj🤬 3h nie wytrzyma
Czekam na nagranie, jak ten cymbał ścina drzewo na swoim backyard, klasycznie jak na Amerykanina przystało, na drabinie i w połowie wysokości konara...
Szklany Stół = zły pomysł (za dużo rzeczy może pójść nie tak w czasie użytkowania)
Czopkiem w dupie jest Putina.
podpis użytkownika
Ten kto pisze "Upadlina"Czopkiem w dupie jest Putina.
K🤬a skoro ktoś robi zasięgi na takim gównie i ludzie to oglądają to ja też muszę zacząć nagrywać moje fakapy. Dziś na przykład zakładając grzejnik przewiercilem rurkę (nie wiem jaki c🤬j poprowadził rurki od co na tej samej wysokości na której są przykręcone uchwyty od grzejnika) i siedziałem 40 minut trzymając palcem rurkę żeby nie zalało mi drewnianej podłogi. W końcu asystent google na coś się przydał bo dzięki niemu mogłem zadzwonić siedząc tam trzymając rurkę. W porównaniu do tego co się dziś u mnie odj🤬o ta akcja z parasolem to pikuś.
[ Dodano: 2025-05-18, 02:31 ]
Nie da się edytować postów więc dodaję wyjaśnienie że dzięki asystentowi zadzwoniłem do kolegi który przyjechał i pomógł mi ogarnąć sytuację.
[ Dodano: 2025-05-18, 02:31 ]
Nie da się edytować postów więc dodaję wyjaśnienie że dzięki asystentowi zadzwoniłem do kolegi który przyjechał i pomógł mi ogarnąć sytuację.
radek225 napisał/a:
Śmierdzi mi to ustawką. Wy też nagrywacie takie prozaiczne rzeczy jak montaż parasolki, czy podłączanie telewizora?
Pewnie ustawka ale znam ludzi co mają okamerowaną całą chałupę i ogród, więc c🤬j wie.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
radek225 napisał/a:
Śmierdzi mi to ustawką. Wy też nagrywacie takie prozaiczne rzeczy jak montaż parasolki, czy podłączanie telewizora?
to usa, oni nie wiedza czy posmarowac chleb uzywajac lyzki czy noza, a do kanapek wkladaja czipsy, wszystko przed nami
radek225 napisał/a:
Wszystko co robię w obecności żony nagrywam bo nikt by mi k🤬a nie uwierzył w to co ona potrafi odp🤬lić.
Cytat:
TAK !
Nagrywałem kiedyś jak kumpel chce wejść na hamak zawieszony około 40cm nad ziemią... niby nic specjalnego nie ?
Ale wszyscy byliśmy tak naj🤬i że nikt nie dał rady

podpis użytkownika
==============================================