Koleś daje do myślenia tym co mówi, do tego miła oprawa dźwiękowa
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
Koleś daje do myślenia tym co mówi, do tego miła oprawa dźwiękowa
koleś mówi jesteś pełny albo pusty szukasz siebie albo znalazłeś jest w tobie cisza albo hałas masz cel albo go nie masz coś cie może powstrzymać albo nie może itd itp...
Cytat:
Boże ziom zanim bd cokolwiek pisał to się naucz.
Awangardową interpunkcję u pana widzę, no i to "bd" to chyba nie prowo. Zapis fonetyczny był celowy, żeby tego nie zauważyć trzeba być czarnu...
Cytat:
A wyobraź sobie że jesteś takim "Gimbusem" jak to nazywasz i idz się powiesić ... tak jak wszyscy inni rasisci... a hejtujcie mnie, wyzywajcie od "gimbusów" ale i tak Haile Selassie to Król Królów Pan Panów ! i tak... jest Czarny z afryki to PAN przez duże "P" i zrobił więcej niż większość białych władców i królów. a teraz proszę o tak mocne styranie że aż mi sie konto zbanuje. O!
...kiedyś ty się z pola bawełny urwał?
Zresztą Haile Selasie brzmi podejrzanie podobnie do "Heil(e) Silesia", co byłoby bardzo wymowne, bo Ślązacy to polskie murzynki. Przypadek? Nie sądzę.
Przecież to rastuchy i ich ruch jest rasistowski, bo zakładają nienawiść do białego człowieka\kultury zachodu - Babilonu. Nie mówią o tym głośno, dopóki reggae się sprzedaje, ale to powinno być chyba jasne dla każdego, kto słyszy te teksty. Tym bardziej widok białego rastucha jest żałosny i wzbudza uśmieszek politowania. Jest tyle ruchów "pokojowych" bliskich cywilizacji europejskiej, ale oczywiście fajniejsza jest ta obca, z jaraniem, durną muzyką i krzykliwym (dla nas) imidżem, bo inaczej nie potrafią zwrócić na siebie uwagi
.
.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie