Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedator napisał/a:
Prorocza wizja. Tak będzie robił Kaczyński z Tuskiem.
gdzie ty tam widzisz lisa, on to robi z kotem
Czasy się wypełniają. Przyrodzie odp🤬la, ludziom odp🤬la, kobietom odp🤬la, ż🤬dom odp🤬la, Popkowi odpi...a nie tutaj bez zmian. Pop🤬lony jak zawsze

Dlaczego nie ma jeszcze żadnego materiału z popkiem zoofkiem ja się pytam
Kto to ten popek? Politykier któryś? Nie chce wiedzieć. Jak postępowość dobrze wejdzie to przejdą na wege i zostaną dendrofilami. Wszyscy będą wtedy szczęśliwi.
Pedator napisał/a:
Prorocza wizja. Tak będzie robił Kaczyński z Tuskiem.
Jak już Alzheimer wjedzie dziadkowi na dobre to będzie r🤬ał nawet sarkofag brata.
Z Kaczyńskim coraz gorzej, długo nie pociągnie.