👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

vvariat napisał/a:
dwa tygodnie gadali o zamknięciu cmentarzy,jednak janusze biznesu postanowili ubić interes życia ;)jednak nie pykło,teraz płacz,nawet mi ich nie żal
Dwa tygodnie debatowali turbolemmingu, a decyzja zapadła na konferencji Kłameusza wczoraj czy przedwczoraj. Mi za to twoich starych żal ,że z pojebem muszą się użerać

Jakby ogłosili zamknięcie 2 tygodnie temu, to byłby płacz tych co hoduja te chryzantemy. Życie, znicze się nie marnują, kwiatki będzie trzeba wyrzucić. Zaryzykowali i się tym razem nie opłaciło. Nie siedząc w ogóle w tym biznesie byłbym zaskoczony jakby nie zamknęli cmentarzy, po tym co się dzieje ostatnio. Tutaj po prostu albo jesteś bystry i zdążysz kupic/sprzedać, ryzykujesz i albo wygrywasz albo przegrywasz. Nie ma co płakać i lamentowac, nie tylko oni są stratni w tej całej sytuacji. Ogólnie nie popieram głupoty, rynek i sytuację trzeba albo znać, albo ja poznać na potrzeby biznesu.
ogłosili zamknięcie w piatek, bo gdyby ogłosili je tydzień wczesniej, to w czwartek i piatek mielibyśmy tłumy na cmentarzach jak normalnie w weekend listopadowy. a tak z zaskoczenia nie ma kumulacji. Czekam na protesty straganiarzy i specjalne wydanie faktów na ten temat... zaraz po poradniku ograniczać coronavirusa
Całe życie sprzedawali ciemnemu i głupiemu narodowi świeczki i kwiatki, bo plebs uważał że dzięki tym bibelotom pomogą komuś ? Człowiek nie ma żadnej duszy a kwiatki i zdrowaśki nikomu nie pomogą jest to tylko idiotyczny wymysł katolików. Przycmentarni handlowcy poili się ogromem pieniędzy żerując na starych i durnych babkach, w końcu los się odwrócił. Mi was wcale nie szkoda. A tak na marginesie jak ksiądz się do Was zwróci drodzy Parafianie to dajcie mu od razu w ryja. Jak przeczytacie i zrozumiecie określenie parafianin to zrozumiecie

maly-boy napisał/a:
jak ksiądz się do Was zwróci drodzy Parafianie to dajcie mu od razu w ryja
Człowiek bez ogłady, wykształcenia, zacofany, ograniczony, tępak, idiota

"nie zarobimy miliona pln na głupich polakach więc protestujmy" no xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie