👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest akcja globalna, testują wytrzymałość ludzi i podatność na propagandę.
To jest tak zwana tresura, a zarazem skłócenie jeszcze bardziej ludzi, żeby nie mogli się zjednoczyć.
Ogólnie, jedynym ratunkiem dla kraju to ludzie, którzy jednoczą się co roku 11 Listopada, czyli prawdziwi patrioci.
To jest tak zwana tresura, a zarazem skłócenie jeszcze bardziej ludzi, żeby nie mogli się zjednoczyć.
Ogólnie, jedynym ratunkiem dla kraju to ludzie, którzy jednoczą się co roku 11 Listopada, czyli prawdziwi patrioci.
Kelmans napisał/a:
To jest akcja globalna, testują wytrzymałość ludzi i podatność na propagandę.
Patriotyzm raczej z czegoś też wynika. Raczej to nie polega na sytuacji, że rodzisz się na skrawku ziemi i jest on dla Ciebie wartościowy. Ciężko w tych czasach być patriotą. Prawdziwi patrioci teraz to powinni chyba bronić Polskę przed Polakami.
a po co glosowane bylo na pis bo taki super. r🤬a was w dupe dwa miesiace po wyborach
już? wyszymiałaś się? tatuś i mamusia na pis głosowali to niech na chwałę kaczora sobie te kwiatki na śniadanie zjedzą. Jak głosujesz tak masz. Niech zniszczą ten kraj do końca im szybciej się to stanie tym lepiej.
Czy to wina Morawieckiego ze bez maseczek chodzicie i zarazacie sie nawzajem . mamy pandemie i chyba wszyscy o tym wiedza . Siedzcie w domu i modlcie sie zeby was przymusowo nie szczepili bo dopiero to bedzie straszne , Juz niedlugo Paulina , juz niedlugo tepa dzido !!!!
Wypowiedziec wojne to mozesz swojemu pedziowi Paulinko , juz niedlugo Paulinko , juz nioedlugo......
Wypowiedziec wojne to mozesz swojemu pedziowi Paulinko , juz niedlugo Paulinko , juz nioedlugo......
No dobra dziewczę. A napisz to Ty ile tatuś i mamusia pociągli zapomogi rządowej w pierwszym lockdownie,a jak nie pobrali to nie powinni brać się za żaden prywatny interes ,bo brali praktycznie wszyscy choć troszkę rozgarnięci.
nwonigers napisał/a:
nic takiego nie mowili. wyciagneli to dopiero ze 2-3 dni temu?
Przecież to można było przewidzieć...
Q3lo napisał/a:
Pół roku nic nie robisz, sprzedajesz kwiatki i znów nic nie robisz.
Raczej hoduja tez inne kwiaty np. pelargonie w miedzyczasie. Kazdy kwiatek ma swoje miesiace popularnosci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie