Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mordobicie w banderlandzie
POLTERGAIST • 2024-06-11, 22:22
hycle vs pavuloniarze vs cywile

ukryta treść
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-06-11, 22:55 ]
Pełna wersja i kontekst

Cytat:

W Odessie doszło do bijatyki w której uczestniczyli funkcjonariusze TCK (Regionalne Centrum Rekrutacji) , pracownicy pogotowia ratunkowego oraz cywile. Medycy twierdzą że jeden z nich zgłosił się do "komendy uzupełnień" w celu korekty danych, a następnie został podstępnie zatrzymany siła w celu wcielenia do wojska. Udało mu się natomiast powiadomić kolegów z pracy którzy przybyli z odsieczą. Oficjalny komunikat TCK głosi iż "mobilna grupa sprawdzała dokumenty obywateli, jeden z nich odmówił, a następnie pojawił się ambulans i ludzie w ubraniach medycznych" oraz "przybyłe osoby chciały pomóc obywatelowi w uniknięciu służby wojskowej". ( źródło: twitter.com/KrukuOne/status/1800612674436264022 )

Zmieniono 3 razy Zgłoś
baronturbina 2024-06-12, 10:27
POLTERGAIST napisał/a:

Jest kolejny obrońca banderowskich parchów. Wypluj kacapską spermę z pyska, bo bulgoczesz, miłośniku wschodniej dziczy.

Wytrzeźwiej i wydoroślej. Twoją agresja jest oznaką słabości, strachu iwcale nie jesteś lepszy od Ukraińców i ruskiej dziczy. Nie przelewaj swoich niepowodzeń i żalów w tak prostacki sposób.
Zgłoś
Nazhir 2024-06-12, 11:23 3
a propos wcieleń do wojska - tak się zastanawiam, co z piłkarzami. Zełeński tak się pruje, że ma mało ludzi, a zdrowi, młodzi mężczyźnie uganiają się za świńskim pęcherzem obciągniętym krowią skórą. Za chwilę dwudziestu paru chłopa w wieku poborowym będzie się bawić w piłkę nożną w Niemczech. Do tego dochodzi sztab kilkudziesięciu ludzi do obsługi medycznej, psychologicznej i trenerskiej.
Wystarczy wysłać ludzi w WKU na stadion do Berlina i przywleką setkę młodych, sprawnych mężczyzn. W końcu na coś przydadzą się narodowi.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-06-12, 11:49 1
Driver19cm napisał/a:

Te ruskie trolle stały się agresywne jakieś
srajtergaist, towarzyszu na spokojnie. Wojnę i tak przegracie. Bedziecie kolejne 100 lat srać za stodoła

a wiesz gdzie mam to co u was na upadlinie onuco się dzieje i kto w tej wojence dwóch dzikich kraików wygra? domyśl się ukropku

[ Dodano 2024-06-12, 11:55 ]
baronturbina napisał/a:

Wytrzeźwiej i wydoroślej. Twoją agresja jest oznaką słabości, strachu iwcale nie jesteś lepszy od Ukraińców i ruskiej dziczy. Nie przelewaj swoich niepowodzeń i żalów w tak prostacki sposób.

agresja? nie ty parchu przylazłes skamlac w obronie swych banderowskich braci wyzywając mnie od komuchów? zawsze jak coś ktos wrzuvci na patusów z upadliny znajdzie się kilku banderolubnych kacapów przychodzących skamlac w ich obronie, zawsze, jesteś jednym z nich kabanie z upadliny.
Zgłoś
Tomassini 2024-06-12, 12:16 3
Ukry i te ich pedalskie torebeczki.
Zgłoś
pawianek85 2024-06-12, 12:41
ale tam bomby latajo
Zgłoś
baronturbina 2024-06-12, 13:11 1
POLTERGAIST napisał/a:

a wiesz gdzie mam to co u was na upadlinie onuco się dzieje i kto w tej wojence dwóch dzikich kraików wygra? domyśl się ukropku
agresja? nie ty parchu przylazłes skamlac w obronie swych banderowskich braci wyzywając mnie od komuchów? zawsze jak coś ktos wrzuvci na patusów z upadliny znajdzie się kilku banderolubnych kacapów przychodzących skamlac w ich obronie, zawsze, jesteś jednym z nich kabanie z upadliny.

Jeśli chcesz ze mną pisać pisz po polsku! A ja mam się inaczej do ciebie zwracać skoro zachowaniem i tonem jesteś ograniczonym komunistą? Ty zalatujesz banderą i analfabetyzmem. W twoich wypowiedziach jest masa agresji i złości. Masz poważny problem ze sobą i nie ukryjesz tego że, jesteś słaby oraz niedowartościowany. Obrażasz innych bo sam siebie uważasz za śmiecia i sztucznie tym regulujesz sobie emocje. Pomyśl nad terapią odwykową bo wychodzą z ciebie nietrzeźwe myśli.
Zgłoś
Jim_Carrey 2024-06-12, 15:06
Łysy co mu wyj🤬 haha dobrze jebac tych nieudacznikow ratowników medycznych.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-06-12, 18:24
baronturbina napisał/a:

Jeśli chcesz ze mną pisać pisz po polsku! A ja mam się inaczej do ciebie zwracać skoro zachowaniem i tonem jesteś ograniczonym komunistą? Ty zalatujesz banderą i analfabetyzmem. W twoich wypowiedziach jest masa agresji i złości. Masz poważny problem ze sobą i nie ukryjesz tego że, jesteś słaby oraz niedowartościowany. Obrażasz innych bo sam siebie uważasz za śmiecia i sztucznie tym regulujesz sobie emocje. Pomyśl nad terapią odwykową bo wychodzą z ciebie nietrzeźwe myśli.

bronisz patusów z upadliny, więc jesteś takim samym patusem jak oni, to jak się do ciebie zwracać kacapie upaiński?
Zgłoś
baronturbina 2024-06-12, 18:44
POLTERGAIST napisał/a:

bronisz patusów z upadliny, więc jesteś takim samym patusem jak oni, to jak się do ciebie zwracać kacapie upaiński?

Ale mimo to potrafisz po polsku pisać? Nikogo nie bronię tylko gardzę prostakami i analfabetami jak ty. To jak się wypowiadasz i jak piszesz to patologia intelektualna. Nienawiść a do tego luki w edukacji (szczególnie w języku ojczystym) dają obraz twojej słabej osoby. Zachowujesz się identycznie Ukraińcy i Rosjanie razem wzięci… więc do tego jesteś hipokrytą.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-06-12, 19:02
baronturbina napisał/a:

Ale mimo to potrafisz po polsku pisać? Nikogo nie bronię tylko gardzę prostakami i analfabetami jak ty. To jak się wypowiadasz i jak piszesz to patologia intelektualna. Nienawiść a do tego luki w edukacji (szczególnie w języku ojczystym) dają obraz twojej słabej osoby. Zachowujesz się identycznie Ukraińcy i Rosjanie razem wzięci… więc do tego jesteś hipokrytą.

oczywiście ukropski ynteligencie, przylazłeś skamlać nie dlatego, że liżesz banderowskie jaja i bronisz tych wschodnich dzikusów nazywając każdego komuchem kto wrzuci coś na tę dzicz na sadistica a dlatego, że widzisz u mnie braki w edykacji xd, nie rozśmieszaj mnie ukropski kacapku.
Zgłoś
baronturbina 2024-06-12, 20:54
POLTERGAIST napisał/a:

oczywiście ukropski ynteligencie, przylazłeś skamlać nie dlatego, że liżesz banderowskie jaja i bronisz tych wschodnich dzikusów nazywając każdego komuchem kto wrzuci coś na tę dzicz na sadistica a dlatego, że widzisz u mnie braki w edykacji xd, nie rozśmieszaj mnie ukropski kacapku.

Ty p🤬lony analfabeto tego co napisałeś nie da się czytać!!! Naucz się pisać po polsku jak chcesz być minimalnie postrzegany jako Polak. Ruscy nie mieli nikogo lepszego niż Ty. K🤬a Lajkę by z orbity ściągnęli i przed komputerem postawili a by pisała sensowniej niż ty. Debilu daj to co pisałem przeczytać mamie, tacie, albo nie…. lepiej pokaż to jakiemuś Polakowi, co minimum cztery klasy podstawówki skończył.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-06-12, 21:01
baronturbina napisał/a:

Ty p🤬lony analfabeto tego co napisałeś nie da się czytać!!! Naucz się pisać po polsku jak chcesz być minimalnie postrzegany jako Polak. Ruscy nie mieli nikogo lepszego niż Ty. K🤬a Lajkę by z orbity ściągnęli i przed komputerem postawili a by pisała sensowniej niż ty. Debilu daj to co pisałem przeczytać mamie, tacie, albo nie…. lepiej pokaż to jakiemuś Polakowi, co minimum cztery klasy podstawówki skończył.

hahah, i wylazła ci słoma z butów bandersynu, ale tak to jest jak żyje się w chacie eternitem krytej z kiblem na dworze i dywanem na ścianie xdxdxd
Zgłoś
baronturbina 2024-06-12, 21:23
POLTERGAIST napisał/a:

hahah, i wylazła ci słoma z butów bandersynu, ale tak to jest jak żyje się w chacie eternitem krytej z kiblem na dworze i dywanem na ścianie xdxdxd

Zazdroszczę ci ułomności. Żyjesz świadomy że języka polskiego nie znasz ale identyfikujesz się jako Polak i nic ci to nie przeszkadza. Kretynie w Polsce na wschodzie 90% dachów jest azbestem pokryte. Ale nie o tym… potrafisz odpowiedzieć na pytanie zadane ci w języku polskim?
Uwaga: czy yy jesteś jakiś niedoj🤬y? Jesteś świadomy kto i , w którym momencie twojego dzieciństwa popełnił błąd i dał ci alkohol żebyś spał w nocy?
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-06-12, 21:26
baronturbina napisał/a:

Zazdroszczę ci ułomności. Żyjesz świadomy że języka polskiego nie znasz ale identyfikujesz się jako Polak i nic ci to nie przeszkadza. Kretynie w Polsce na wschodzie 90% dachów jest azbestem pokryte. Ale nie o tym… potrafisz odpowiedzieć na pytanie zadane ci w języku polskim?
Uwaga: czy yy jesteś jakiś niedoj🤬y? Jesteś świadomy kto i , w którym momencie twojego dzieciństwa popełnił błąd i dał ci alkohol żebyś spał w nocy?

Wyj ukropie, wyj, raduje mnie twój ból dupy. OdpowieSz mi na pytanie, po co wieszacie dywany na ścianach?
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2024-06-12, 21:27
I słusznie. J🤬 służbę. Wszelką. Szczególnie wojskową. Niech sobie k🤬y u koryta same radzą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie