👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze jak jest coś takiego - tarcie po asfalcie, paskudne jakie złamanie - to mnie jakoś tak dziwnie mrowi po jajcach, i nie jest to wcale jakieś przyjemne (żeby nie było, że jestem jakim zbokiem, choć naj🤬e pod deklem mam, i to może przez to)
Buty padły na przełomie tak więc wiedział, że to koniec i miał trochę czas na przemyślenia przed śmiercią
alojz napisał/a:
Zawsze jak jest coś takiego - tarcie po asfalcie, paskudne jakie złamanie - to mnie jakoś tak dziwnie mrowi po jajcach, i nie jest to wcale jakieś przyjemne (żeby nie było, że jestem jakim zbokiem, choć naj🤬e pod deklem mam, i to może przez to)
Witaj w klubie stary czubie
alojz napisał/a:
mam tak samo tylko nie wiem jak to wytłumaczyć. Jedyne filmiki jakich nie włączam to jak ktoś tnie sobie ręke. Zawsze jak to widzę to zaczynają jakby mi tak dziwnie żyły pulsować i to jest nieprzyjemne. Nawet dzieje się to teraz bo o tym pomyślałem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie