Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzymam kciuki że przynajmniej go połamało ! Jednej szmaty na motorku mniej. Ścierwa ludzkie
Idź się trzep na forum dla motociot lamusie. Wy i wasze poerdziawki, chcecie być tacy sami na drodze jak normalni uczestnicy ruchu, ale wyprzedzC korek na podwójnej to już git, gorsza zaraza od pedalarzy żeby was wszystkich...
sam byś wyprzedzał gdybys miał samochód szerokości motocyklu imbecylu, zresztą jak większość autop🤬d
Trzymam kciuki że przynajmniej go połamało ! Jednej szmaty na motorku mniej. Ścierwa ludzkie
Idź się trzep na forum dla motociot lamusie. Wy i wasze poerdziawki, chcecie być tacy sami na drodze jak normalni uczestnicy ruchu, ale wyprzedzC korek na podwójnej to już git, gorsza zaraza od pedalarzy żeby was wszystkich...
Posiedź dłużej przed komputerkiem gruby internetowy z🤬bie to pewnie będziesz lepiej popychał farmazony.

Ale jesteś przegrywam hahaha tak odreagowujesz pryszcze i stulejkę ? Wysiadaj z autobusu zesrałeś się

Wypadek jak wypadek. Norma. Nie jedzie na całkowicie prostej drodze. Łatwo o uślizg koła i nawet najlepsza kostka nie pomoże.
Po prywatnym lesie można jezdzić i innych prywatnych terenach. A jak ma rejestracje (enduro) to i po drogach publicznych znafcy

Komentarze ciekawsze od filmu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie