👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre bo Polskie. ? ? ? Czym to wnioskujesz ? Nieskończoną autostradą ? ? ?

Jak ja nienawidzę tego dźwięku od 0:06 do 0:11... Aż w mózgu coś się dzieje.
Przez to filmik mnie na "dzień dobry" lekko zdenerwował.
Ale piwo masz bo fajny materiał.
Przez to filmik mnie na "dzień dobry" lekko zdenerwował.
Ale piwo masz bo fajny materiał.

John Deere napisał/a:
jest to na yt ?
Kod:
/watch?v=pFlmITowB8Q&feature=player_embedded
o tu jest.
xon123x napisał/a:
Dobre bo Polskie. ? ? ? Czym to wnioskujesz ? Nieskończoną autostradą ? ? ?
mysle ze tym, ze filmik zrobiony przez motogen.pl
Zwierzu napisał/a:
Dobre bo Polskie.
Nie tylko, ciekawie pokazana pasja. Brakuje mi tego, czegoś co zaciągnie mnie do roboty, a potem cieszy
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
to jest fake, nie ma korków w drodze i z pracy, w ogóle nie niczego na drodze, jak u Kononowicza

Butter napisał/a:
to jest fake
nie... czemu? ten strumień moczu jest bardzo wiarygodny.

klip powstał podczas testu motocykla. Trzeba wspierać chłopów jeśli mają dalej robić robote...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie