Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DuckDodgers 2013-05-11, 13:12 1
Sonal napisał/a:

No i.... Zal Ci dupę ściska, że jadąc samochodem można gadać przez telefon

Typowy puszkowy morderca. Ale pewnie jak motocyklista przekroczy prędkość pierwszy wytykasz palcem co?

Zgłoś
hejcior 2013-05-11, 13:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-11, 13:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hejcior 2013-05-11, 14:00
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-11, 14:15
Zgłoś
hejcior 2013-05-11, 15:18
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-11, 17:23
hejcior napisał/a:

Ah widzę, że zabolało? Aż musiałeś wejść w mój profil.
Hahaha jesteś żałosnym przykładem bezmózga.

Aż - czyli 2 kliknięcia? Jesteś typowym hipokrytą co uwidoczniłem powyżej i faktycznie pozostało Ci tylko trochę powyzywać
hejcior napisał/a:

Gdyby nie fakt, że mi się nie chce, to bym odpowiedział..

A co właśnie zrobiłeś cepie?
Zgłoś
hejcior 2013-05-12, 14:14
@DuckDodgers
jesteś ograniczonym umysłowo imbecylem. Prowadzi się z tobą drewnianą rozmowę jak na "35 lat", które rzekomo przeżyłeś. Skończmy to bo nigdzie nas to nie zaprowadzi a tylko się błaźnisz, błaźnie.
Idź wykonuj "manewry", od których to jesteś ekspertem, tylko nie zabij przy tym nikogo innego.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-12, 19:34
Jak na razie tylko Ty się zbłaźniłeś odsyłając mnie do szkoły za źle postawiony przecinek a sam zaczynasz zdania z małej a pewnie bym się lepszych "kwiatków" ale mi się nie chciało szukać dalej Klasyczny polaczek hipokryta, dużo wyzwisk i zero argumentów.
Zgłoś
hejcior 2013-05-13, 18:16
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-13, 23:58
hejcior napisał/a:

może dzięki temu nie zabijesz nikogo na drodze na swoim super ścigaczu przy jednym ze swoich super manewrów.

GS500 to jest super ścigacz? Hahahahahahahahahah
Zgłoś
hejcior 2013-05-15, 13:12
DuckDodgers napisał/a:

GS500 to jest super ścigacz? Hahahahahahahahahah

Ty na prawdę jesteś ograniczony umysłowo.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-15, 18:01
hejcior napisał/a:

Ty na prawdę jesteś ograniczony umysłowo.

W zasadzie jak patrzeć na wszystkie Twoje wypowiedzi to nic więcej nie masz do powiedzenia
Zgłoś
hejcior 2013-05-17, 18:06
DuckDodgers napisał/a:

W zasadzie jak patrzeć na wszystkie Twoje wypowiedzi to nic więcej nie masz do powiedzenia

Bo na twój temat nic więcej się powiedzieć nie da. Ot, cała zagadka. Klasyczny ćwierć-inteligent.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-18, 10:42
hejcior napisał/a:

Bo na twój temat nic więcej się powiedzieć nie da. Ot, cała zagadka. Klasyczny ćwierć-inteligent.

To Ty tak twierdzisz, natomiast Twoja polaczkowata hipokryzja jest czarno na białym kilka wpisów wyżej Teraz już możesz tylko kontynuować swoje wyzwiska jak stara katarynka
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem