👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sonal napisał/a:
No i.... Zal Ci dupę ściska, że jadąc samochodem można gadać przez telefon
Typowy puszkowy morderca. Ale pewnie jak motocyklista przekroczy prędkość pierwszy wytykasz palcem co?

hejcior napisał/a:
Ah widzę, że zabolało? Aż musiałeś wejść w mój profil.
Hahaha jesteś żałosnym przykładem bezmózga.
Aż - czyli 2 kliknięcia?

hejcior napisał/a:
Gdyby nie fakt, że mi się nie chce, to bym odpowiedział..
A co właśnie zrobiłeś cepie?

@DuckDodgers
jesteś ograniczonym umysłowo imbecylem. Prowadzi się z tobą drewnianą rozmowę jak na "35 lat", które rzekomo przeżyłeś. Skończmy to bo nigdzie nas to nie zaprowadzi a tylko się błaźnisz, błaźnie.
Idź wykonuj "manewry", od których to jesteś ekspertem, tylko nie zabij przy tym nikogo innego.
jesteś ograniczonym umysłowo imbecylem. Prowadzi się z tobą drewnianą rozmowę jak na "35 lat", które rzekomo przeżyłeś. Skończmy to bo nigdzie nas to nie zaprowadzi a tylko się błaźnisz, błaźnie.
Idź wykonuj "manewry", od których to jesteś ekspertem, tylko nie zabij przy tym nikogo innego.
Jak na razie tylko Ty się zbłaźniłeś odsyłając mnie do szkoły za źle postawiony przecinek a sam zaczynasz zdania z małej a pewnie bym się lepszych "kwiatków" ale mi się nie chciało szukać dalej
Klasyczny polaczek hipokryta, dużo wyzwisk i zero argumentów.

hejcior napisał/a:
może dzięki temu nie zabijesz nikogo na drodze na swoim super ścigaczu przy jednym ze swoich super manewrów.
GS500 to jest super ścigacz? Hahahahahahahahahah
DuckDodgers napisał/a:
GS500 to jest super ścigacz? Hahahahahahahahahah
Ty na prawdę jesteś ograniczony umysłowo.
hejcior napisał/a:
Ty na prawdę jesteś ograniczony umysłowo.
W zasadzie jak patrzeć na wszystkie Twoje wypowiedzi to nic więcej nie masz do powiedzenia

DuckDodgers napisał/a:
W zasadzie jak patrzeć na wszystkie Twoje wypowiedzi to nic więcej nie masz do powiedzenia![]()
Bo na twój temat nic więcej się powiedzieć nie da. Ot, cała zagadka. Klasyczny ćwierć-inteligent.
hejcior napisał/a:
Bo na twój temat nic więcej się powiedzieć nie da. Ot, cała zagadka. Klasyczny ćwierć-inteligent.
To Ty tak twierdzisz, natomiast Twoja polaczkowata hipokryzja jest czarno na białym kilka wpisów wyżej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie