Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pener 2011-12-12, 11:42 6
bardzo dobrze, gdzie się pcha nie na swój pas?
Zgłoś
TheVerylukasz 2011-12-12, 13:21 13
Wymusił pierwszeństwo tylko - wszystkie auta po prawej stronie od motocyklisty miały włączony kierunek Nie nienawidzę takich zjebów co myślą, że jak zajadą drogę, to mają już prawo wj🤬ia się na pas

podpis użytkownika

Modliszki na sprzedaż Typowe sadystyczne robale ;D
Zgłoś
S................9 2011-12-12, 13:37
TheVerylukasz napisał/a:

Wymusił pierwszeństwo tylko - wszystkie auta po prawej stronie od motocyklisty miały włączony kierunek Nie nienawidzę takich zjebów co myślą, że jak zajadą drogę, to mają już prawo wj🤬ia się na pas

PRAWDA! Ja zacząłem jeździć z kamerką ...
Zgłoś
s................k 2011-12-12, 15:06 2
@up nie mogę się doczekać, na nowe filmiki !
Zgłoś
DR_DRE 2011-12-12, 15:39 4
utylizować takich c🤬jów jak ten z auta
Zgłoś
o................n 2011-12-12, 16:24 1
zasłużone piwo, i chętnie postawił bym drugie kierowcy......
Zgłoś
B................e 2011-12-12, 17:23
@ sil79 nie chcę ci nic mówić ale ci z kamerkami przyciągają wypadki:) przynajmniej wszystko na to wskazuje:P
Zgłoś
m................s 2011-12-12, 18:29 4
tylko po co ten na moto sie zatrzymal? najebac debilowi w wieswagenie?
Zgłoś
b................ę 2011-12-12, 18:55 1
Materiał godny Sadola... nie ma co! Już wolę nie wrzucać takich szitów i nie zaśmiecać sceny.
Zgłoś
B................o 2011-12-12, 19:23
mysle ze nie chcial zajechac motocykliscie bo zaczal juz wczesniej zjezdzac na lewy pas. zwyczajnie go zmienial jeszcze zanim motocyklista byl blisko.

marek30ks - zatrzymal sie pewnie po to ze na kamerce ma nagranie calej sytuacji ktore moze byc potem uzyte jako material dowodowy w sadzie.

a zajebac profilaktycznie tez by mogl temu kierowacy.
ja zawsze takim staralem sie urwac lusterko, niektore sie udalo niektore nie, nowe mercedesy maja mocne mocowania
Zgłoś
E................h 2011-12-12, 19:32
Motocyklista nie ma nic do tego.
Kolo w czerwonym się po prostu nie zatrzymał i p🤬lnął, trudno powiedzieć czyja wina bo Volkswagen na którego nie stać połowy tego forum a jedzie po nim równo był już na lewym pasie.
Zgłoś
r................4 2011-12-12, 19:33
nic mnie tak nie wku#%ia w motocyklach jak te zółte naklejki - patrz w lusterka, motocykle są wszędzie. K🤬a jak debile lecą 200/h to im żadne lusterko nie pomoże. Moja rada - zap🤬lać przepisowo!
Zgłoś
L................p 2011-12-12, 19:36
A ja czekam na dalszą część tego filmiku. Motocyklista i kierowca czerwonego auta zatrzymali się by naj🤬 tego frajera (który jak widzimy w końcówce filmiku również wyszedł).
Najciekawsze zatem jeszcze przed nami
Zgłoś
d................s 2011-12-12, 19:37 1
@Earth

Czy Ty masz mózg? Bo prawa jazdy na pewno nie masz. Ewidentne zajechanie drogi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie