📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:55

Szajba_Man napisał/a:
Wg naszego prawa zabronione jest wyprzedzanie pojazdu uprzywilejowanego z włączonymi sygnałami.
:
Zapomniałeś dodać, że tylko w mieście.
@up - a czy akcja jest poza terenem zabudowanym? Komentujemy filmik - a nie kodeks drogowy.
A tak poza ty - to co się dziwić jak motocykliści to gorsza zaraza niż murzyńska plaga emigrantów.
A tak poza ty - to co się dziwić jak motocykliści to gorsza zaraza niż murzyńska plaga emigrantów.
Proponuje się nie zesrać i nie wrzucać wszystkich motocyklistów do jednego worka.
Myślałem że są tu w większości dorośli normalni ludzie którzy lubią dobre klimaty, tj motocykle i to co się z nimi łączy, ale no widzę bandę płaczących pedałów i bardzo tego nie rozumiem...
Wiem że nie każdy lubi klimaty motoryzacyjne, towarzystwo pięknych kobiet czy dobrą muzykę, ale po co tak się z tym obnosić?
Myślałem że są tu w większości dorośli normalni ludzie którzy lubią dobre klimaty, tj motocykle i to co się z nimi łączy, ale no widzę bandę płaczących pedałów i bardzo tego nie rozumiem...
Wiem że nie każdy lubi klimaty motoryzacyjne, towarzystwo pięknych kobiet czy dobrą muzykę, ale po co tak się z tym obnosić?

Kodeks drogowy (art. 24 p. 11) zabrania wyprzedzania pojazdu uprzywilejowanego na obszarze zabudowanym. Oznacza to, że poza tym obszarem przepisy dopuszczają wyprzedzanie każdego pojazdu uprzywilejowanego.

Czarny grubas szykuje się do zaatakowania policjanta dopiero gdy widzi, że przychodzi więcej jego kumpli by mogli go odciągnąć, co za pokaz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie