PiotrekMMA napisał/a:
Masz problem ze wzrokiem?Nie zaj🤬i nawigacji, bo chyba nie wiedzieli co to za ustrojstwo
![]()
@JesusChytrus gościu który wyszedł pierwszy miał bron a ten za nim miał maczetę. Dorze wiedzieli jak napadać pewnie nie robią to pierwszy raz

@Zielonek92
Nie zwracaj uwagi na tego zjeba, w tytule filmu na YT jak byk "gun and machete", ale ten połowy nie obejrzał i p🤬li farmazony. Debil.
Nie zwracaj uwagi na tego zjeba, w tytule filmu na YT jak byk "gun and machete", ale ten połowy nie obejrzał i p🤬li farmazony. Debil.

Dlatego ja p🤬lę wybierać się do Ameryki Południowej czy Afryki. Za dużo plebsu z dzidami tam lata.Na powyższym filmie skończyło się na byle gównie, a następnym razem mogą zaj🤬 wszystko i up🤬lić łeb maczetą... W tych k🤬idołkach najpierw trzeba zawitać z "cywilizacją" i przypomnieć czasy kolonialne. Wtedy być może po kilkunastu latach prawidłowych rządów dałoby się niektórymi szlakami spokojnie, turystycznie przejechać.
Dlatego jestem zdania że powinni wytępić całą tą j🤬ą czarną dzicz. Wyeksterminować razem z ciapatymi, a biali powinni mieć zakaz obcowania z innymi rasami.
Obojetnie gdzie nie pojedziesz do Ameryki południowej jest tak samo, w Brazylii jest inaczej. Różnica polega jedynie na tym ze tam mówią po portugalsku. Tak poza tym to ludzie do rany przyłóż i wspaniali jeśli jesteś w potrzebie. Takich bandziorów jakby policja nakryła to przy dobrych wiatrach zalatwiliby ich na miejscu, chyba że wzieli łapówki i byliby gdzieś indziej... Ziemie kontrastu w C🤬J! Jestem ekspertem i c🤬j.
P.S.
Zgadzam się z autorem, mieli farta. Samochody też tak zatrzymują..
P.S.
Zgadzam się z autorem, mieli farta. Samochody też tak zatrzymują..
podpis użytkownika
..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
Szkoda że nie miał broni gdzieś przy sobie. Myślę że by to się całkiem inaczej rozegrało