👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ewidentnie dziewczynka potrąciła motocyklistę. Wjechała mu w tylne koło.
A tak na poważnie to nazwa tego ronda (Ofiar Katastrofy Smoleńskiej) jest adekwatna, codziennie dochodzi tu do jakiejś "katastrofy". Rondo jest źle zaprojektowane to jedno, a drugie to sporo ludzi nie potrafi jeździć po rondach.

Kierowca autobusu też nie za mądry, rusza gdy wie, że zasłania cały widok
Dziecko w wieku do 10 lat poruszające się na rowerze to z definicji, jaką znajdziecie w kodeksie drogowym, pieszy. Może więc poruszać się po chodniku i nie może po jezdni (chyba, że nie ma pobocza), ani też po ścieżce przeznaczonej wyłącznie do ruchu rowerów.
Także opiekunka się nie popisała. Dziecko powinno przeprowadzać rower po pasach a nie jechać na nim po ścieżce....
Także opiekunka się nie popisała. Dziecko powinno przeprowadzać rower po pasach a nie jechać na nim po ścieżce....

No źle chłop oszacował odległość i wot cała tajemnica, zdarza się.
Duża wina nagrywającego. Nie wiem, czy tak było, ale motocyklista mógł się zasugerować tym, że dostawczak/autobus już rusza i pasy puste.
Najlepsza jest muzyka - tak, jakby na filmie miały dziać się dantejskie sceny.
Generalnie ktoś napisał, że t o nie jest motocyklista bo jeździ w portkach krótkich. W zasadzie to coś w tym jest, bo ludzie jak idą na motor mają z reguły ubranie. Ale weź też pod uwage harlejowców. Nie noszą specjalnych ubrań, mają swój styl. A pewnie tak samo zdają sobie sprawe z zagrożenia jak Ci co noszą super kombinezon.
A ten jadący motorem to idiota, bo każdy normalny robiąc taki manewr zdawałby sobie sprawę z tego, że piesi mają zielone. Bedąc na wysokości masek aut powinien się rozejrzeć. To trwa 5 sekund. A dalej i tak ma rondo, przed którym na 90% się zatrzyma albo bedzie musiał dostosować prędkość
Jest zasada, jak nie masz odpowiedniej widoczności pewności, zwolnij lub się zatrzymaj. Nie widać światel i innych ruchów skrzyżowań. Ale w sumie też jadąc pomiedzy ciuągiem samochodów po 2 stronach nic nie widzisz z lewej i prawej
A ten jadący motorem to idiota, bo każdy normalny robiąc taki manewr zdawałby sobie sprawę z tego, że piesi mają zielone. Bedąc na wysokości masek aut powinien się rozejrzeć. To trwa 5 sekund. A dalej i tak ma rondo, przed którym na 90% się zatrzyma albo bedzie musiał dostosować prędkość
twojamatkajestgruba napisał/a:
Duża wina nagrywającego. Nie wiem, czy tak było, ale motocyklista mógł się zasugerować tym, że dostawczak/autobus już rusza i pasy puste.
Jest zasada, jak nie masz odpowiedniej widoczności pewności, zwolnij lub się zatrzymaj. Nie widać światel i innych ruchów skrzyżowań. Ale w sumie też jadąc pomiedzy ciuągiem samochodów po 2 stronach nic nie widzisz z lewej i prawej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie