Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eustachy8 2018-01-12, 22:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Budrys2000 2018-01-12, 22:38
Daj mi noge, daj mi noge
Ja ci nogi dać nie mogę....
Zgłoś
ellsworth 2018-01-13, 0:12
suirad napisał/a:

a ty pewnie tylko furmanką albo na piechotę

dla rozjaśnienia sytuacji: w kuzyna wjechał napruty gość jadący samochodem pod prąd na rondzie
ale to oczywiście motocyklista nie ma mózgu

Oczywiście, ze nie ma. Kompletnie nie zrozumiałeś. Jak ktoś wsadzi głowę między prasę, to też nie ma mózgu, nawet jeśli akurat nikt nie naciśnie przycisku "start".
Motorem to można co najwyższej po specjalnie do tego celu przystosowaniem torze jeździć, a nie wyjeżdżać na drogi publiczne, gdzie byle wycofywanie się kogoś samochodem z posesji to śmierć na miejscu dla motocyklisty. Osobiście znam chłopaka, który tak właśnie skończył.
Zgłoś
Karsa 2018-01-13, 1:44 1
ellsworth napisał/a:

(...)to śmierć na miejscu dla motocyklisty. Osobiście znam chłopaka, który tak właśnie skończył.

To chyba znałeś.
Zgłoś
maciekszprotawa 2018-01-13, 2:45
krzyks napisał/a:

Ford T był produkowany w całej gamie... czarnych kolorów.
.
.
.
...dobra, tylko do 1926 roku, potem był większy wybór.

Każdy mechanik, każdy spec, ale jak przychodzi co do czego to tylko Forda znają i mercedesa "Hitlerowskiego" Auto na filmie to Austin 7 1922r-1939r. Znak charakterystyczny emblemat na grillu.

Wygrałem coś? =]
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-13, 13:25
maciekszprotawa napisał/a:

Każdy mechanik, każdy spec, ale jak przychodzi co do czego to tylko Forda znają i mercedesa "Hitlerowskiego" Auto na filmie to Austin 7 1922r-1939r. Znak charakterystyczny emblemat na grillu.

Wygrałem coś? =]

A ja pisałem, że to Ford?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem