👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cupcio007 napisał/a:
niestety ale motocyklista bierze odpowiedzialność za SIEBIE i za puszke która ( w najlepszym ) przypadku go pokiereszuje... PLS... popraw ten błąd...urzytkownik
Corn napisał/a:
Ja bym na miejscu motocyklisty nie wytrzymał i wyj*bał temu nicponiowi
![]()
Gowno byś zrobil bo byś lezal jak koles na filmiku i zastanawial sie czy jeszcze masz wszystkie konczyny.

Irenvelle napisał/a:
Gowno byś zrobil bo byś lezal jak koles na filmiku i zastanawial sie czy jeszcze masz wszystkie konczyny.
To, że Ty byś miał mokre portki nie znaczy że inni by nie próbowali coś z tym zrobić.

gordon_gekko BO JA TAK... IC STOND i zrób prawo jazdy !! (A ty idź do szkoły baranie zakuty!)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie