📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwróćcie uwagę na nogę w 0:09 - raczej nie wstanie i nie pójdzie

HariDee jesteś tępą dzidą której nigdy nie będzie stać na motocykl
zuku73 napisał/a:
Każdy idiota który powoduje wypadek w tak banalny sposób powinien mieć dożywotni zakaz prowadzenia czegokolwiek
Miej pretensje do tych co wprowadzili obowiązek jazdy na światłach cały czas, przez co min motocykliści przestali się wyróżniać. Po to motocykl miał obowiązek mieć włączone, a osobówki, autobusy, ciężarówki itd nie, żeby jednoślad wyróżniał się z tłumu dlatego że jest mały.
W zimie osobówki też miały obowiązek, ale wtedy nie poruszają się motocykle więc miało to sens.

Hardy motocyklista chciał chyba wstać..... ale w porę się zorientował że nózie połamane

Chyba miałeś pijanego lekarza.
Że nie dał rady wyskrobać takiego głąba... raczej akuszerka się pomyliła zamiast w dupę dostać klapsa jebła go w łeb
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie