📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:01
Mjut na oczy me.
Szkoda, że na łeb mu nie najechał... Wiem, nie można mieć wszystkiego...
Szkoda, że na łeb mu nie najechał... Wiem, nie można mieć wszystkiego...
Jestem motocyklista i uwielbiam oglądać motoz🤬bow na tej stronie bo oni rzeczywiście nie myślę wlatuja w skrzyżowania bez zmniejszenia prędkości, wjeżdżają pod koło większym od siebie w martwe pole . Ale tutaj to akurat gościu z fury ma posrane we łbie. A gdyby tak zamiast motocyklisty wstawić tu ciężarówkę to tez byłby taki kozak i zmieniłby pas bez patrzenia w lusterka ??? Ludzie tutaj jak zobaczą motocyklistę to już gadają motop🤬deczka bo mają zal dupy ze ktoś ma pasję. A ja osobiście lubie oglądać tu motop🤬deczki chodź czasami nie ma tu winy motocyklisty .
A nie zauważyłeś , ze motocyklista jedzie rowno z linia więc nie powiesz mi , że kierowca patrząc w lusterko go nie widzi . A druga rzecz to , że szybciej podjechał pod zderzak nie oznacza , że jedzie źle. A Ty nie możesz przewidywać po kawałku nagrania jak on jeździ co planuje i jakim jest motocyklista. Tutaj oceniamy konkretny przypadek i tu ewidentnie widać , ze kierowca auta ma w większym poważaniu przepisy ruchu drogowego .
Gościu w samochodzie by stracił z 5 min jak by pojechał prosto.
Teraz se posiedzi za kratkami więcej niż 5 min, trochę zapłaci i najważniejsze straci Chińskie punkty w "Systemie zaufania społecznego"
Teraz se posiedzi za kratkami więcej niż 5 min, trochę zapłaci i najważniejsze straci Chińskie punkty w "Systemie zaufania społecznego"
Idiota na motto każdego leje i obrywa lusterka bo ktoś zrobił niespodziewany manewr? To teraz będzie miał przerwę w obrywaniu lusterek...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie