📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Mjut na oczy me.
Szkoda, że na łeb mu nie najechał... Wiem, nie można mieć wszystkiego...
Szkoda, że na łeb mu nie najechał... Wiem, nie można mieć wszystkiego...
Jestem motocyklista i uwielbiam oglądać motoz🤬bow na tej stronie bo oni rzeczywiście nie myślę wlatuja w skrzyżowania bez zmniejszenia prędkości, wjeżdżają pod koło większym od siebie w martwe pole . Ale tutaj to akurat gościu z fury ma posrane we łbie. A gdyby tak zamiast motocyklisty wstawić tu ciężarówkę to tez byłby taki kozak i zmieniłby pas bez patrzenia w lusterka ??? Ludzie tutaj jak zobaczą motocyklistę to już gadają motop🤬deczka bo mają zal dupy ze ktoś ma pasję. A ja osobiście lubie oglądać tu motop🤬deczki chodź czasami nie ma tu winy motocyklisty .
A nie zauważyłeś , ze motocyklista jedzie rowno z linia więc nie powiesz mi , że kierowca patrząc w lusterko go nie widzi . A druga rzecz to , że szybciej podjechał pod zderzak nie oznacza , że jedzie źle. A Ty nie możesz przewidywać po kawałku nagrania jak on jeździ co planuje i jakim jest motocyklista. Tutaj oceniamy konkretny przypadek i tu ewidentnie widać , ze kierowca auta ma w większym poważaniu przepisy ruchu drogowego .
Gościu w samochodzie by stracił z 5 min jak by pojechał prosto.
Teraz se posiedzi za kratkami więcej niż 5 min, trochę zapłaci i najważniejsze straci Chińskie punkty w "Systemie zaufania społecznego"
Teraz se posiedzi za kratkami więcej niż 5 min, trochę zapłaci i najważniejsze straci Chińskie punkty w "Systemie zaufania społecznego"
Idiota na motto każdego leje i obrywa lusterka bo ktoś zrobił niespodziewany manewr? To teraz będzie miał przerwę w obrywaniu lusterek...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie