📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Z motocyklem coś nie tak? Moim zdaniem z głową, jak 95% motop🤬deczek.
Jak co roku, sezon na warzywa rozpoczęty. Czekamy na kolejne odcinki z serii będę albo właśnie się stałem warzywkiem.
Szacun dla kierownika mercedesa za uratowanie motop🤬deczki - dobrze to ogarnął.

Jesse.Pinkman napisał/a:
Szacun dla kierownika mercedesa za uratowanie motop🤬deczki - dobrze to ogarnął.
Zaryzykował swoim życiem. Nie nazwał bym tego dobrym ogarnięciem.

SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Mi się zdje, że najbardziej ogarnięty tu był kierowca tira, jakby był zajęty czymś innym to by rozsmarował Merca.
Ogarnięty był bo jechał swoim pasem? Bo nie rozumiem. Nie widzisz, że tam były dwa pasy - jeden do jazdy na wprost i drugi do skrętu w lewo, na który właśnie uciekł mercedes? Chyba, że masz na myśli ogarniętego kierowcę tira, który mógł wyprzedzać pasem do skrętu w lewo ale tego nie zrobił xd No mógł też patrzeć w komórkę albo laptopa, na którym leciało Ranczo - no ale na szczescie był ogarniety i patrzył na drogę xd jprd
Wjechać w dupę i zadzwonić na 112, a nie ryzykować czołówka z TIRem!

apo5 napisał/a:
Ogarnięty był bo jechał swoim pasem? Bo nie rozumiem. Nie widzisz, że tam były dwa pasy - jeden do jazdy na wprost i drugi do skrętu w lewo, na który właśnie uciekł mercedes? Chyba, że masz na myśli ogarniętego kierowcę tira, który mógł wyprzedzać pasem do skrętu w lewo ale tego nie zrobił xd No mógł też patrzeć w komórkę albo laptopa, na którym leciało Ranczo - no ale na szczescie był ogarniety i patrzył na drogę xd jprd
Nie widziałem drugiego pasa do skrętu, dopiero na pełnym ekranie go zauważyłem. A ogarnięty bo nie oglądał Rancza jprdle jaki napinacz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie