Po nagrywającym widać jak inteligentni są motocykliści. Ma kamerkę na kasku, która nagrywa w niezłej jakości, to wyciąga smartfon, zasłania cały widok z kamerki i filmuje telefonem. Ja p🤬lę

K🤬a do nich powinni j🤬 z worków z grochem jak do kaczek.. Latali by po batonie jak się zatrzymać nie chcą.

Jeszcze głupi c🤬j bez kombinezonu jechał. Swoją drogą nie ma nic głupszego niż jazda motocyklem na tylnym kole i mówię to jako właściciel yamahy R1.
A teraz " wezwijcie karetkę i policję trzeba mu pomóc". Powinien szmaciarz tam leżeć i czekać na świętego Piotra.
pankruk napisał/a:
Jeszcze głupi c🤬j bez kombinezonu jechał. Swoją drogą nie ma nic głupszego niż jazda motocyklem na tylnym kole i mówię to jako właściciel yamahy R1.
Tak mówią tylko Ci którzy chcieliby a nie potrafią lub się boją . Wiem co mówię

Bez kasku to chyba byłby zgon na miejscu, bo ładnie głową przywalił
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Po nagrywającym widać jak inteligentni są motocykliści. Ma kamerkę na kasku, która nagrywa w niezłej jakości, to wyciąga smartfon, zasłania cały widok z kamerki i filmuje telefonem. Ja p🤬lę
Biorąc pod uwagę częstotliwość twoich komentarzy na tym zj🤬ym portalu, wnioskuję, że bez problemu to godzisz z pisaniem kolejnego doktoratu.
eMCeONe napisał/a:
Biorąc pod uwagę częstotliwość twoich komentarzy na tym zj🤬ym portalu, wnioskuję, że bez problemu to godzisz z pisaniem kolejnego doktoratu.
Nie, wystarczy mi mój mgr. z Mechatroniki z Polibudy Warszawskiej oraz to że, mam luźne godziny pracy, a nie kołchoz z 30 minutową przerwą na żarcie i kibel. Dzięki temu mogę tu zaglądać kiedy chcę.
Poza tym jak chcesz dyskutować, to daj argument, albo chociaż napisz co Ci się w moim poście nie podoba. Bo tak to tylko przyklaskujesz mojej wypowiedzi na temat motocyklistów, którym (sądząc po Twojej reakcji) prawdopodobnie jesteś