👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Qaudi, sikor w kolorze złota i nos po kolana na pewno ma branie😂
Z takim nochalem to on na ostro konia może sobie zwalić co najwyżej, chyba że ma dużo sianka i płaci za usługę, ok to rozumiem, ale to co innego.
Takich w tym kraju pozostałości poprzedniego ustroju po uszy utopionych w kompleksach jest więcej niż ukraińców wewnątrz granic tego państwa.
Zazwyczaj ich symbolami są niemieckie pojazdy i nienawiść do rosji. Co jak na ironię uosabia ich wlaśnie z potomkami Chinggis Khan - a. NIe załatwisz ich logicznym myśleniem i argumentami.
Zazwyczaj ich symbolami są niemieckie pojazdy i nienawiść do rosji. Co jak na ironię uosabia ich wlaśnie z potomkami Chinggis Khan - a. NIe załatwisz ich logicznym myśleniem i argumentami.
Tacy ostrzy zawodnicy przeważnie jadą na balet i o ile uda im się przebrnąć przez selekcję z tym kulfonem pod koszulą z komunii to potem i tak tylko idą zagubieni na niepewnej napince pod bar i obserwują parkiet jakby skanowali ludzi. Wszyscy dookoła cisną bekę z tej napinki, a te mongolaki od lat nic się nie zmieniają. Potem opowieści dziwnej treści ile to nie wypili i dupeczek nie wyrwali z parkietu do męskiej kabiny.
W białej koszuli do Wrocławia, może on na pogrzeb jedzie..a nie coś mówi o dupach, ładnie ubrany, ogolony może się chłopakom spodobać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie