[ Dodano: 2024-11-06, 11:51 ]
Jedyną p🤬dą na tym filmie jest kierowca BMW, a leszcze mogą sobie szczekać
Tak, ta technologia to obracające się koło przednie oraz tylne
Najlepsze jest to, że dżony i tak nie skuma twojej odpowiedzi odnośnie technologii zyroskopowej 😆
Najlepsze jest to, że dżony i tak nie skuma twojej odpowiedzi odnośnie technologii zyroskopowej 😆
To ja jestem dżony

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo ja jestem dżony
Dżony to daj znać czy skumałeś o żyroskopie i kołach 🤣
Dżony to daj znać czy skumałeś o żyroskopie i kołach 🤣
To baronessa doj🤬 tę głupotę, ja mu odpowiedziałem na czym polega ta "technologia żyroskopowa".
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo baronessa doj🤬 tę głupotę, ja mu odpowiedziałem na czym polega ta "technologia żyroskopowa".
Qwa racja, ty napisałeś mądrze a on o technologii, sorki pomieszałem, ciekawe zatem czy on skumał twoje nawiązanie do "technologii żyroskopowej". Szczerze wątpię 😄
Też mi się wydaje, że jakiś system bezpieczeństwa uratował tą motocipe przed wywróceniem się. Moto wygląda na nówkę, albo max kilkuletnie, więc możliwe, że posiada jakąś technologię żyroskopową wspomagającą stabilność jazdy, tak jak p🤬li @KosmatyHui.
Miał dodatkowe kółka po bokach tak jak ty w rowerze.
Też mi się wydaje, że jakiś system bezpieczeństwa uratował tą motocipe przed wywróceniem się. Moto wygląda na nówkę, albo max kilkuletnie, więc możliwe, że posiada jakąś technologię żyroskopową wspomagającą stabilność jazdy, tak jak p🤬li @KosmatyHui.
lol sam jestes żyroskop