Prędkość była dobra tylko zakręt zły
Spokojnie, nic mi się nie stało więc jak naprawię motocykl to jest jeszcze szansa że nagram coś na harda
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Telefonik połączony online z centrum transplantologii, wyświetla na bieżąco parametry życiowe.
Zawiodłeś nas
ograniczenie do 30 później zgaduje że teren zabudowany. Mam nadzieje że tu wrócisz ale do działu HARD
Dystans do siebie to podstawa.
Powinien być jeszcze jeden dział. Jest Główna, Poczekalnia, Hard a dla Pana SOFT
Ty pierwszy raz na motocyklu siadles ? Chłopie wracaj szybciutko na Moto i czekamy na harda.
Niedosyt. Wracaj do Harda.
konto usunięte
2021-07-26, 18:57
nawet dziecko na rowerku wie co to jest przeciwskręt
naturalny odruch, a temu chyba wycieli
sard
2021-07-26, 19:22
To chyba pierwszy dzień na moto czy nawet rowerze, że jeszcze łojciec nie naumiał jak się skręca?
Pamiętaj na przyszłość:
chcesz skręcić w prawo - kierownica w lewo
chcesz skręcić w lewo - kierownica w prawo
Budrys2000 napisał/a:
Pamiętaj na przyszłość:
chcesz skręcić w prawo - kierownica w lewo
chcesz skręcić w lewo - kierownica w prawo
Patrzysz się za rozjechanym znakiem mając prawie 90 ma liczniku i nagle jest przed tobą zakręt na którym powinieneś mieć jakieś 50 na liczniku - staraj się nie trafić w drzewo i możliwie jak najbardziej wytrącić prędkość przed wypadnięciem z drogi
Jak wypadniesz z drogi i widzisz przed sobą rów - połóż motocykl bo na mokrej trawie i tak nie wyhamujesz ani nie skręcisz
Wymień przednie łożysko w hulajnodze, bo bardzo hałasuje