📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

po prawej jest typo którego rejestracja zaczyna się na "GS" więc to musiała być jego sprawka
Przecież ewidentnie widać wine motocyklisty.
Kierowca samochodu z którym doszło do kolizji zawraca i krosuje trzy pasy, jest już na środkowym i przystawia się do ostatniego.
Motocyklista zmienił pas, nie przyglądając się co się dzieje na środkowym pasie, dodatkowo źle ocenił zbliżanie się do pojazdu - założył, że jest w ruchu, a on poruszał się bardzo powoli próbując wejść na prawy pas.
Nie ma tu żadnej winy tego samochodu, znajdował się na tym pasie od dłuższego czasu skoro pakuje się już na ostatni (lub pierwszy w zależności jak liczyć) pasy ...
Kierowca samochodu z którym doszło do kolizji zawraca i krosuje trzy pasy, jest już na środkowym i przystawia się do ostatniego.
Motocyklista zmienił pas, nie przyglądając się co się dzieje na środkowym pasie, dodatkowo źle ocenił zbliżanie się do pojazdu - założył, że jest w ruchu, a on poruszał się bardzo powoli próbując wejść na prawy pas.
Nie ma tu żadnej winy tego samochodu, znajdował się na tym pasie od dłuższego czasu skoro pakuje się już na ostatni (lub pierwszy w zależności jak liczyć) pasy ...

po co ten szum, to Sadistic
a każdy sadol pisząc ,,motop🤬deczka,, wali sobie
ja tam im nie przeszkadzam
a każdy sadol pisząc ,,motop🤬deczka,, wali sobie
ja tam im nie przeszkadzam
Bardzo dobrze, jak byłem na urlopie szmaciarz na takim hałaśliwym motorze przez miesiąc budził mnie o 7 rano przejeżdżając pod moimi oknami. Chodziło mi po głowie żeby kupić kilka metrów linki stalowej i urządzić gnojowi dekapitacje.
InnyName napisał/a:
Jedzie za szybko?
Daje 1zł że baranie jeden z drugim nawet nie spojrzałeś na znak ograniczenia prędkości do 70km/h czyli nasze licznikowe 78-80~km/h
Skąd wiesz ile jechał?
No widzisz i przegrałbyś złotówkę. Dla ciebie to może i lepiej że tylko tyle. Otóż nie wiem czy wiesz ale wg Rozporządzenia Ministra Infrastruktury i Spraw Wewnętrznych i Administracji w Spawie Znaków i Sygnałów Drogowych dokładnie §32 ust. 2. stanowi, że jeżeli zakaz wyrażony przez znaki B-25, B-26, B-29, B-33, B-35, B-36, B-37 i B-38 nie jest uprzednio odwołany znakiem oznaczającym koniec zakazu, to obowiązuje on do najbliższego skrzyżowania; nie dotyczy to skrzyżowania na drodze dwujezdniowej, na którym wlot drogi poprzecznej znajduje się tylko z lewej strony i nie ma połączenia z prawą jezdnią. W 0:13 jest skrzyżowanie i do tego momentu obowiązuje 70km/h, dalej za skrzyżowaniem kolejnego znaku nie widzę, więc dalej obowiązuje 50km/h.. dobra dawaj złotówkę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie