Ojciec.zmian napisał/a:
gaz z hamulcem pomylił?
Zimno,członki zesztywniały.
Co za tępy c🤬j z tego kamerzysty, podzielność uwagi ma na poziomie murzyńskiej p🤬dy z wioski Uru-bumba
C🤬j kręci jakieś gówno zamiast skupić się na motopiździe, który wjeżdża w tłum

podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD
Justynka99 napisał/a:
....żadna z partii nie chce waszego źródła utrzymania zabierać.
Źródła nie, ale wodę z tego źródła chcą, a ostatnio tak zażarcie, że pragnienie nas zabije.
(nie biorę 500+)
Mam na myśli polski wał.
Justynka99 napisał/a:
Im bardziej sondaże socjalistów z PiSu pikują, tym bardziej nerwowi są beneficjenci 500+ Nie bójcie się, żadna z partii nie chce waszego źródła utrzymania zabierać.
22 lata ( o ile prawdziwe ) i gówno zamiast mózgu dało o sobie znać.
Byłem i to op🤬lałem. Na końcu w Gdyni łapa od sprzęgła boli. A jeszcze chce się przygazować bo dresiki piszczą a brajanki skaczą.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
sama akcja, motomikołaje, zajebista,
widziałem jak dzieciaki się cieszą
widziałem jak dzieciaki się cieszą
Ktoś ogarnął co ten gówniak pod koniec próbował zrobić przy tym motocyklu? bo chyba nie zaj🤬? xD
Ja p🤬le, połowa komentarzy, to kurde obrzucanie się kto jest lewakiem, a kto 500-plusową patologią ... na serio za każdym razem kiedy widzicie człowieka na filmie to na podstawie tego jak stoi, z kim stoi, na co patrzy macie pewność do jakiej partii politycznej przynależy?
Ludzie, puknijta się w głowę a może kołek z dupy wypadnie. Zamiast cieszyć się tym, że motop🤬deczka się wywaliła i sobie ten głupi ryj obiła to wy się bawicie w jakieś gównopolityczne przepychanki ...
Ludzie, puknijta się w głowę a może kołek z dupy wypadnie. Zamiast cieszyć się tym, że motop🤬deczka się wywaliła i sobie ten głupi ryj obiła to wy się bawicie w jakieś gównopolityczne przepychanki ...
Te atencyjne motop🤬dy szukają każdej sposobności żeby się pokazać i robić BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Nie odpuszczą nigdy.