I tym sposobem roczne PKB trzech gównowiosek poszła się j🤬 do rzeki jedynie słusznego koloru w Gównostanie.
Ktoś za to beknie
Ktoś za to beknie

podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
To nie "kładeczka", tylko trap.
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Po takiej kąpieli w tym bagnie moc tego rumaka wzrośnie o kilka KM
Inżynierowie zbudowali KTM na podstawie zdjęcia z gazety. Szacunek, takich właśnie chcemy!
To jest kładeczka!

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Siriuz napisał/a:
To jest kładeczka!
To jest kładka dla pedałów ! Zobaczycie na żywo i w TVN jak Dupiarz przetnie wstęgę na marsz dewiantów 2024 w Warszawie. Dramat !!!
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Całe PKB utopione jednym strzałem hhahah. A tak na serio. Jak to możliwe że kraj w którym krowa jest święta, sra się na ulicy, trupy wrzuca się do rzeki mimo wszystko mają swój program kosmiczny? I latają w kosmos!
psotny_fiutek napisał/a:
To jest kładka dla pedałów ! Zobaczycie na żywo i w TVN jak Dupiarz przetnie wstęgę na marsz dewiantów 2024 w Warszawie. Dramat !!!
Jak los dopisze, to skończą jak ten motocykl

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
psotny_fiutek napisał/a:
ależ się zesrałeś, i tak k🤬a nic nie zrobisz, nic, bedziesz darl najwyzej morde, robil zamieszanie, wszczynal ciotodrame, bo to potrafisz