Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:42
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bul_od_bytu 2023-07-19, 3:00
Halrnan napisał/a:

motocykliści zabili dziadka mojej żony. dlatego siedzę na tym portalu. oby sprawiedliwość was dosięgnęła

Dosięgnęła sprawcę? Wielu kiblarzy to architekci ich własnego sp🤬olenia więc to tylko kwestia czasu aż ktoś nie spojrzy w lusterko
Zgłoś
Wojtek_Panteon 2023-07-19, 18:03
Jeszcze k🤬a w Japonkach jechał

W Japonkach jechał debil...
Zgłoś
Sidas636 2023-07-19, 19:40
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Myśli typowej motop🤬dy: Łuuutuuutuutuutuuu, mam pierwszeństwo, łuuutuuutuutuutuuu, dam w ten sposób sygnał kierowcom aut że zap🤬lam pomiędzy, łuuutuuutuutuutuuu, to oni muszą patrzeć w lusterka i uważać przy zmianie pasa i na skrzyżowaniach, łuuutuuutuutuutuuu, kierowca skręcający w lewo ma patrzeć między inne pojazdy, bo przecież mogę z pomiędzy nich wyp🤬olić z prędkością 70 kmph, łuuutuuutuutuutuuu mój bolid daje mi nieśmiertelność, łuuutuuutuutuutuuu - ten dźwięk ma cię ostrzec kierowco, że nadciągam (niczym klakson w indiach - jadę, ustąp mi, bo jestem królem ten drogi!), łuuutuuutuutuutuuu, tylko p🤬dy stoją na światłach, stosują się do znaków i ogarniają przepisy drogowe, łuuutuuutuutuutuuu... I tak można by wymieniać do usranej śmierci.
K🤬a, co za zj🤬a nacja, mam nadzieję, że chociaż "rumak" ucierpiał na tyle, że c🤬l będzie miał urlop, dopóki nie naprawi tego wyp🤬a. A jakby połamał nogi, a najlepiej kręgosłup, to byłoby mega.

Piękny jest ten skowyt upośledzonego człowieczka, który całe życie dyma w MPK i jest dymany przez wszystkich dookoła. A dzisiaj w nocy po godzinie 3ej, będzie ŁUTUTUTUTUTU na osiedlach i na cichych osiedlach, żeby was wszystkich obudzić, będziecie ryczeć dalej w swoich czterech ściankach HAHAHAHA, jak już się zesrałeś to możesz pieluchę po swoim bąbelku założyć, najlepiej na mordę. XDDDDD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem