👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To trzeba obejrzeć z kilkanaście razy, przyglądając się po kolei każdemu z osobna, bo ze wszystkich jest niezła beka

Nigdy nie ufaj rudemu ani łysemu. Rudemu, bo jest rudy a łysemu, bo może być rudy.
Film roku! Poleciał jak manekin, poza "na foczkę", zero instynktu samozachowawczego, ale laski też łomotały jak młoty burzące o pokład, polewam jak ogrodnik magnolie

łysy chciał być jak Hulk Hogan w Thunder in Paradise i włączał hiper prędkość

0:23 Koleżanka w różowym dała całuska w pupcię tej zielonym. Łysy sie złożył jak wózek dziecięcy

Wow - hamarykańcom zachciało się miami vice, to odkryli dlaczego powinno się grzecznie na dupach siedzieć podczas poruszania się z wysokimi prędkościami...
I to nie wygląda jakby łysol chciał się popisać, tylko zaczęło mu łódką rzucać, a wskutek nieudanej próby opanowania przy wysokiej prędkości, "trochę" nimi zszarpało ;]
Tak czy inaczej - dobre. Piwko
I to nie wygląda jakby łysol chciał się popisać, tylko zaczęło mu łódką rzucać, a wskutek nieudanej próby opanowania przy wysokiej prędkości, "trochę" nimi zszarpało ;]
Tak czy inaczej - dobre. Piwko

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie