Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Znalazłem ten filmik ze 4 lata temu a przypomniałem sobie o nim po ostatnich tematach z p🤬dzikiem jadącym 100 km/h.

Tutaj macie coś z naszego podwórka mianowicie Motorynka z silnikiem MZ150. Kto miał styczność z Motorynką Romet wie jak łatwo można na niej wyk🤬ić i zrobić materiał na harda, o osiągach silnika MZ150 wspominał nie będe bo kto jeździł to wie. Koleś ma jajca że się nie bał pop🤬lać na tak małych kółkach. Koniec p🤬lenia pora na filmik.

P.S. Miałem swojego czasu Motorynke z silnikiem WSK 125 to był bolid ale ta to jest w h🤬j lepsza widze
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-21, 8:23
zasrane dziurawe polskie drogi,,,,,,,, heh
Zgłoś
nitrox89 2013-02-21, 9:24 1
Z litości by wyregulował gaźnik
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 11:47
Już widzę zdziwienie jak wyprzedza jakiegoś typa na odkurzaczu xD swoją drogą hamulce musiały mieć niezły sajgon
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 11:52
Coś się kolesiowi wolno świat wczytuje.
Zgłoś
mireczek666 2013-02-21, 11:53
Taka mgła że dopiero na końcu filmu zobaczyłem, że to w moim mieście. Nie spodziewałem się że w Żorach mieszaka taki sadystyczny motocyklista...
Zgłoś
Bartekszymek 2013-02-21, 14:01
cos kiepsko zebatki ma dobrane albo kolo sie boi, na silniku od simsona 90 km/h wyciagałem ale i tak Fajny projekt
Zgłoś
konował 2013-02-21, 15:12
Gościu widzę że ma słaby sprzęt i musi grac na ograniczonym polu widzenia by nie ciął.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 23:01
piwko odemnie miałem kiedyś motorynke z silnikiem od simsona4 wchodzi idealnie wystarczylo odciaść tulejki przy uchwytach silnika i wchodzi w rame
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem