📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

300 dolcow za litr krwi? :o a ja chodze i oddaje za czekolady, ktore nie sa warte nawet 10zl

nie ,,motur" tylko motocykl. I nie motorzysta tylko ,,motocyklista". Napisałeś ,, SILNIKOWIEC w liczbach" i ,,Nie to że lubię SILNIK po prostu wycena ciekawa". Proszę, to dużo nie kosztuje, a jest różnica.

makarybenc napisał/a:
co to za motorę w filmie?
Z tego co widze Kawasaki zrx lub Honda cb 400
Zgadza się. Znalazłem filmik w wyższej rozdziałce. Jest to Honda CB 400.
/watch?v=BA__-UWUYUE
Rocznik coś koło '99
/watch?v=BA__-UWUYUE
Rocznik coś koło '99
Arthamel napisał/a:
30mln dolarów? Ciekawe na ile czarnego by wycenili.
W dobrym stanie 5.99$

Cytat:
300 dolcow za litr krwi? :o a ja chodze i oddaje za czekolady, ktore nie sa warte nawet 10zl
A jest jeszcze ciekawiej, bo ty krew ODDAJESZ, a później bank krwi ją SPRZEDAJE i kręci niezły biznes na frajerach, którzy z chęci pomocy innym chodzą oddawać krew.
Polacy mieszkający blisko granicy z Niemcami notorycznie jadą za granicę swoją krew sprzedawać, bo tam można na tym nieźle zarobić. U nas dostajesz tylko czekolady i to jeszcze najtańsze jakie są, a czekolada wpływająca korzystnie na układ krwionośny powinna mieć dużą zawartość kakaa.

Tak jest dobry kombinezon to podstawa. Tez kiedys jezdzilem bez bo mnie poprostu nie bylo stac, a stawy bolaly i jakby niedaj Boze cos sie stalo nawet delikatny szlif to alaaaa by bylo. Nie ma co oszczedzac bezpieczenstwo przedewszystkim. Moj kombinezon Dainese jest w calosci z butami, rekawicami i kaskiem wart prawie tyle co moja SC33. Za Honde dalem 10K, a za kombinezon 8K PLN wszystko oczywiscie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie