Motyw z serialu na którym sie wychowałem, który miał przesłanie i który był i pozostanie niezastąpiony.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Motyw z serialu na którym sie wychowałem, który miał przesłanie i który był i pozostanie niezastąpiony.
najlepsze jest ze każdy w piosence po japońsku słyszał tam słowo "songo...."
A tak naprawdę tekst piosenki jest inny
A tak naprawdę tekst piosenki jest inny
łódźpodwodna napisał/a:
Nigdy nie oglądałem szajsu jakim jest dragon ball. A lat nie mam mało ,także tego jaranie się tego typu kreskówkami to chore jazdy
![]()
Mam sie teraz smiac, czy plakac? Ty gledzisz jak kazdy, wiec ja tez - mamusia od telewizora batem odganiala?
bubr32 napisał/a:
Anime hejty jeszcze się nie pojawili
Fajny soundtrack, przypominają się pustki na podwórkach o 16:45
Dragon Ball to nie anime, to styl życia.
łódźpodwodna napisał/a:
Nigdy nie oglądałem szajsu jakim jest dragon ball. A lat nie mam mało ,także tego jaranie się tego typu kreskówkami to chore jazdy
![]()
A ty łódźpodwodna, Spłoń w Piekle,
GT o wiele słabsze od Z, ale intro o wiele lepsze, nieporównywalne
Mimo, że GT był "inny" to masz piwo za tak ładne ujęcie w opisie filmiku
łódźpodwodna napisał/a:
nikt nie każe Ci się tym jarać, ale nie musisz zaraz nazywać tego szajsem.
Zobaczyłem tytuł i piwo poszło jeszcze zanim włączyłem filmik, bo nie mogło być inaczej, piwo za Dragon Balla musi być
A tak na marginesie, jako dzwonek na komórkę mam ustawioną melodię z openingu pierwszego Dragon Balla - Makafushigi Adventure.
A tak na marginesie, jako dzwonek na komórkę mam ustawioną melodię z openingu pierwszego Dragon Balla - Makafushigi Adventure.
Zawsze jak tego słucham to mam ciary na plecach, jedna z ostatnich scen z Dragon Balla.
Ja nic nie mówię, ale GT za fajne nie było, może za dzieciaka namiętnie oglądałem, ale teraz to niestety szit i tyle, nie może się równać z DB zwykłym, a tym bardziej z DBZ
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie