Żarty żartami, ale wk🤬ia mnie jak ktoś pisze "było" i wrzuca link sprzed półtora roku. No k🤬a, wyobraźcie sobie, że niektórzy mimo wszystko mogli go nie widzieć bo nie przeglądają sadola dzień w dzień od momentu jego powstania.
Pan_Marszałek napisał/a:
To jesteś w błędzie![]()
Nie każdy przesiaduje cały dzień oglądając głupoty na sadolu i kwejkach więc zdarzy się, że nie widział jakiejś kompilacji :] Filmik sam z siebie tutaj jeszcze nie był. Więc krótko mówiąc

Eustachy6 napisał/a:
Nie każdy przesiaduje cały dzień oglądając głupoty na sadolu i kwejkach więc zdarzy się, że nie widział jakiejś kompilacji :] Filmik sam z siebie tutaj jeszcze nie był. Więc krótko mówiąc![]()
Krzywdy sobie nie zrobisz przeglądając starsze tematy.A jeśli duble nie będą usuwane, to Sadola zaleje fala wtórnych materiałów.
A tak w ogóle to z kim ja się kłócę:

To jest motywacja dla każdego sadysty! Niestety nie znalazłem w lepszej jakości.

Pan_Marszałek
Śmiechłem, tak się podnieciłeś moim postem, że musiałeś zrobić screena mojego profilu
wyjdź na dwór jak tak bardzo przejmujesz się gderaniem dziadów z internetu :]
Śmiechłem, tak się podnieciłeś moim postem, że musiałeś zrobić screena mojego profilu

Eustachy6 napisał/a:
Pan_Marszałek
Śmiechłem, tak się podnieciłeś moim postem, że musiałeś zrobić screena mojego profiluwyjdź na dwór jak tak bardzo przejmujesz się gderaniem dziadów z internetu :]
Uważaj, bo ci gumka w majtach pęknie...