👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Tafariel
Jaki poziom wiedzy? Laska uznaje to za ciekawostkę, jednocześnie interesują ją takie rzeczy i robi ściągawki. Co chwilę jest cięcie, a kartka z tekstem gdzieś obok pewnie. Mówi zbyt szybko żeby było to z pamięci.
Jaki poziom wiedzy? Laska uznaje to za ciekawostkę, jednocześnie interesują ją takie rzeczy i robi ściągawki. Co chwilę jest cięcie, a kartka z tekstem gdzieś obok pewnie. Mówi zbyt szybko żeby było to z pamięci.

@up Jezeli to czy bys mogl na "kogos siasc" jest dla Ciebie wyznacznikiem oceny merytorycznej tresci wypowiedzi, ktora dana osoba wyglasza to szczerze Ci wspolczuje...

Kulka do japy nasmarować dupsko i zerżnąć może by się opamiętała

potem ludzie sie dziwia ze pracy nie moga znalesc jak głupków z siebie robia w internecie

a jeśli już chodzi o anglicyzmy to r🤬able
if u know what i mean
if u know what i mean
Od kiedy to słowo "hard" oznacza ciężki...? Mogła się lepiej przygotować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie