Nowa postać na polskim YT. Na tubce jak i FB można znaleźć pod nickiem: Mówiąc Inaczej
Drugi odcinek wstawię w komentarzu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-26, 19:45
jak takie gówno nie zostało przeniesione do sucharów?
Piwo, a po piwie r🤬ałbym
Co za padaczka, wyłączyłem przemądrzałą brzydką prukwę po minucie odtwarzania.
ps wytrzymałem 30 sekund.
Generalnie za co to 100 piw ja się k...wa pytam? Powiem tak: Na pewno przez jej fikcyjną wypowiedź Produkt Krajowy Brutto wzrośnie o 2 pkt. Ku...twa mać weźcie się do roboty i zacznijcie uczyć się przedmiotów ścisłych, które dadzą pożytek tej gospodarce a nie: filozofia, marketing, polonistyka, ekonomia - w tych zawodach nie ma pracy!! Inżynier - i to nie inżynier wpływu wiary na czary, tylko prawdziwy inżynier .... to jest zawód!
konto usunięte
2013-07-26, 20:11
To ja powiem tak, jeżeli ma tak szeroki tyłek jak szczękę to eksplorowałbym cały tydzień.
konto usunięte
2013-07-26, 20:37
Nikt nie chce oglądać Twoich wyp🤬ków.. znaczy piersi..
Wszystko było by pięknie gdyby jej teksty nie były odczytywane/ryte na pamięć. To brzmi sztucznie i czuć takie coś na kilometr, milę czy wiorstę.
Wraz z zalewem youtubowego amatorstwa ginie sztuka przekazu prezentera, który dodaje coś od siebie. Dzięki temu można było zawsze rozpoznać kto prowadził program nawet jakby tylko zaprezentować stenogram z nagrania. Przykład? Janusz Weiss.
konto usunięte
2013-07-26, 21:00
Ty głÓpia kÓrwo bez szkoły i wyKSZtałcenia !!!!!
Ty mnie będziesz uczyć wymawiać słUw??
Nie ma cycków ->> Nie ma suba!
Co ona *SE myśli?
*sobie
konto usunięte
2013-07-26, 21:13
Jan Miodek jest tylko jeden, do garów precz!