👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakiś troll napisał komentarz o JP2, a katole już spinają dupy.

Sinus napisał/a:
nie potrafisz docenić tego uszanować nawet choćby dlatego, że był Polakiem.
wielu zboczeńców, gw🤬cicieli i innych degeneratów też jest polakami, im też należy się szacunek?

Cytat:
Przez szacunek do kraju stul pysk i siedź cicho.
zacznij sam zarabiać, zobaczysz jaki bedziesz miał szacunek dla kraju

jak już temat o papudze schodzi nawet na JPII to jest już chyba coś nie tak

Penis666, ale był Polakiem co zrobił dużo dobrego i należy mu się szacunek.
Przepraszam, Pener miało być! W dupie jestem dzisiaj, źle przeczytałem.
gacekijegowacek napisał/a:
Penis666, ale był Polakiem co zrobił dużo dobrego i należy mu się szacunek.
Niby co takiego zrobil?

Poza promocją kremówek, JPII do niczego pozytywnego się nie przyczynił. Umocnił wiarę w baśnie, pochwalał ciemnotę oraz dyktaturę w krajach katolickich. Daliście się ponieść mitom na jego temat bez wnikania. Pewnie zaraz prawdziwi katolicy i patrioci zaczną mnie wyzywać od lewaków, gimbusów itd., ale prawda pozostanie prawdą.
Oj, zapomniałem... przecież obalił komunizm
Oj, zapomniałem... przecież obalił komunizm

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie