👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozwalił mnie typ @10:17. Niech najpierw sprawdzi w jakiej polskiej telewizji komentatorem jest Pan Mariusz.

minich16 napisał/a:
Jego podejście do widza...
Jaki dziennikarz, takie podejście do ludzi
„Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów”
- Stanisław Lem
Nie ma to jak przywłaszczanie sobie cytatów. Co za szmata.
Czytam komentarze i czytam i widzę, że nikogo nie zainspirował sposób na pozyskanie 20 MLN przez prawnika od tego lewego totolotka. Nikt nie jest zainteresowany? ; )
Wbijać na YT i mu kolejne 10 tyś. subów damy. warto
btw. on nie ma kasy na zrobienie dwóch reportaży tygodniowo ;d? chyba ma etat w TV amerykańskiej?
btw. on nie ma kasy na zrobienie dwóch reportaży tygodniowo ;d? chyba ma etat w TV amerykańskiej?
Glugsti napisał/a:
"przy okazji fajny avatar" i widać, że to nie tylko dziennikarz ale i chłop z krwi i kości
![]()
Mam nadzieję, że utworzy kiedyś jakieś dobre wiadomości w TV, byłoby naprawdę super gdyby dało się oglądać jakiś materiał i nie musieć szukać na każdym kroku gdzie jest kot pogrzebany
Por🤬ałby pewnie (: .. zapomniałbym... mówię jak jest
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Glugsti napisał/a:
"przy okazji fajny avatar" i widać, że to nie tylko dziennikarz ale i chłop z krwi i kości
![]()
Mam nadzieję, że utworzy kiedyś jakieś dobre wiadomości w TV, byłoby naprawdę super gdyby dało się oglądać jakiś materiał i nie musieć szukać na każdym kroku gdzie jest kot pogrzebany
Myślę, że gdyby zaczął prowadzić jakiś swój program w TV, nie mógł by dalej poruszać kontrowersyjny tematów i jako osoba która już zdobyła zaufanie publiczności, został wykorzystany do celów właścicieli telewizji. Dobrze jest tak jak jest. Mamy dostęp do wszystkiego kiedy chcemy nie musimy rezerwować konkretnych godzin by go posłuchać. Do tego mówi na temat co tylko chce nikt z góry niczego mu nie nakazuje.

Ciekawe czy jego pracodawcy wiedzą o tym kanale i jak na to reagują.
adresikpuma napisał/a:
widziałbym go obok cejrowskiego w sejmie
A Korwin Mikke prezydentem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie