Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wikmndfm 2013-05-12, 22:32
Rozwalił mnie typ @10:17. Niech najpierw sprawdzi w jakiej polskiej telewizji komentatorem jest Pan Mariusz.
Zgłoś
Jemiide 2013-05-12, 22:51 3
Ciekawe czy Max wie o istnieniu sadola .
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 23:12 3
minich16 napisał/a:

Jego podejście do widza...

Jaki dziennikarz, takie podejście do ludzi

„Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów”
- Stanisław Lem

Nie ma to jak przywłaszczanie sobie cytatów. Co za szmata.
Zgłoś
stankiewicz.b 2013-05-12, 23:26 2
Czytam komentarze i czytam i widzę, że nikogo nie zainspirował sposób na pozyskanie 20 MLN przez prawnika od tego lewego totolotka. Nikt nie jest zainteresowany? ; )
Zgłoś
KMD 2013-05-12, 23:42 1
Wbijać na YT i mu kolejne 10 tyś. subów damy. warto
btw. on nie ma kasy na zrobienie dwóch reportaży tygodniowo ;d? chyba ma etat w TV amerykańskiej?
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-12, 23:43
Glugsti napisał/a:

"przy okazji fajny avatar" i widać, że to nie tylko dziennikarz ale i chłop z krwi i kości
Mam nadzieję, że utworzy kiedyś jakieś dobre wiadomości w TV, byłoby naprawdę super gdyby dało się oglądać jakiś materiał i nie musieć szukać na każdym kroku gdzie jest kot pogrzebany

Por🤬ałby pewnie (: .. zapomniałbym... mówię jak jest

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Mistrinic 2013-05-12, 23:46 11
Glugsti napisał/a:

"przy okazji fajny avatar" i widać, że to nie tylko dziennikarz ale i chłop z krwi i kości
Mam nadzieję, że utworzy kiedyś jakieś dobre wiadomości w TV, byłoby naprawdę super gdyby dało się oglądać jakiś materiał i nie musieć szukać na każdym kroku gdzie jest kot pogrzebany

Myślę, że gdyby zaczął prowadzić jakiś swój program w TV, nie mógł by dalej poruszać kontrowersyjny tematów i jako osoba która już zdobyła zaufanie publiczności, został wykorzystany do celów właścicieli telewizji. Dobrze jest tak jak jest. Mamy dostęp do wszystkiego kiedy chcemy nie musimy rezerwować konkretnych godzin by go posłuchać. Do tego mówi na temat co tylko chce nikt z góry niczego mu nie nakazuje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 0:28
Ciekawe czy jego pracodawcy wiedzą o tym kanale i jak na to reagują.
Zgłoś
Takeda 2013-05-13, 0:42
Napiłbym się z nim wódeczki.
Zgłoś
capoeiramen 2013-05-13, 8:56 2
adresikpuma napisał/a:

widziałbym go obok cejrowskiego w sejmie

A Korwin Mikke prezydentem
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-05-13, 10:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
borys04 2013-05-13, 11:48
hmm.. ciekawe... nigdy tego nie włączałem, myślę co mi jakis tam dziennikarzyna bedzie pier**lił. siedzi w hameryce i bedzie mnie pouczał... ale w koncu sie skusilem;p i podoba się

p.s. mam to w dupie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem