Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MrOmnibus 2013-12-17, 2:43 4
Ogólnie nie rozumiem facetów starających się "modnie" ubierać, wszystkie te calwiny clejny (jebie mnie jak to się piszę poprawnie) versacze czy inne c🤬je muje, są dla ciot. Każdy zdrowy facet, powinien się od takich ciuchów trzymać z daleka. Dlaczego? a no dlatego, że wyobraźcie sobie, że taki jeden z drugim spedalony 'projektant' mody, szyje sobie te swoje spodnie, koszule czy jakieś tam bokserki. To myśli sobie,
"w takich ciuchach chciałbym by chodzili faceci w moim guście"
"w takich spodniach chciałbym łapać faceta za tyłek" itp itd. To jest chore, a jeszcze bardziej są chorzy mężczyźni(czy tam półcioty), którzy bez skrępowania chwalą się bokserkami od jakiego pedzioprojetktanta.

Dawać hejty cioty w rurkach i bokserkach calwina klejna.
Zgłoś
Wolf3D 2013-12-17, 2:56
tez mieliscie marzenie aby byc na backstage przy drugim pokazie... ?
Zgłoś
C................6 2013-12-17, 2:57 1
Pierwszego linku nie otworzyłem, a co do drugiego: nie rozumiem całej tej piórkowatości i skrzydłowatości pokazów VS. Te bambetle odwracają przecież uwagę od tego, co najważniejsze (prawie gołe kobiety!) i prawie najważniejsze (staniki i majtki). Chociaż majtki też są fajne, można je normalnie dostać w sklepach VS - moja dziewczyna ma kilka par, wyglądają w nich prawie tak dobrze, jak bez nich.
Zgłoś
WojtkU 2013-12-17, 2:57 2
nie no nie czaje niech na to już jakaś apokalipsa p🤬lnie. Pomijam fakt ze muzyka w tych pokazach jest wk🤬iajaca i ci ludzie wyglądaja jakby własnie wrocili zza kulisow koncertu freddiego mercurego ale dlaczego oni tak dziwnie chodza jakby ich kamaz w biodro jebnal.
Zgłoś
Bobiszna 2013-12-17, 2:58
Ja p🤬le, chce umrzeć, NOSZ KURDE CHCE O TYM ZAPOMNIEĆ
Zgłoś
slimac 2013-12-17, 2:58
Ej od aniołków z victoria's secret proszę się odp🤬lić.
Zgłoś
m................u 2013-12-17, 3:15
Oburzenie, normalny pokaz mody. Moja żona zawsze bierze to za wzór i potem tak chodzi z tymi skrzydłami wiosna/jesień
Zgłoś
xFareNx 2013-12-17, 3:20
3x prz:
Przyjemne
Przyzwoite
i standardowo PRZECHUDZONE k🤬a jego mać, użyczy ktoś maści?
Zgłoś
C................y 2013-12-17, 3:24
To jest kicz, kicz nie przetrwa próby czasu.
Zgłoś
k................z 2013-12-17, 4:10 6
debile to są ubrania tylko pokazowe widzieliście kogoś ubranego tak na ulice NIE bo to są ubrania tylko pokazowe
Zgłoś
O................h 2013-12-17, 4:25 3
@up, dokładnie
należy na te 'ubrania' patrzeć tak jak na wystawe / sztukę / dzieła sztuki, nie mają one funkcji użytkowej.
Troche pomyślunku.
Zgłoś
m................3 2013-12-17, 5:38
co z tym światem jest nie tak?
Zgłoś
krycheuszos 2013-12-17, 6:08
Victoria's Secret jest zajebiste!
Zgłoś
e................y 2013-12-17, 7:33
autor tego tematu to generalnie dziwny gość, jakby prześledzić jego posty, to proponuje nam jakies fotki grodzkiego z rozenkiem , biedronia z Kubą Błaszczykowskim, temat masturbacja to zdrowie, zdjęcie dziewczyny z lisia kitą , a teraz pokazy mody z zapytaniem czy ci ludzie mają nas ubierać.
Na pytanie autora już wiekszość odpowiedziała... teraz ja mam pytanie do jankamuzykanta..
Ile tematów musisz jeszcze wrzucić zanim się przyznasz , że jesteś cieplakiem?
Zgłoś
m................4 2013-12-17, 7:39
Dziękuję za odebranie mi przyjemności z porannej kawy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie