drugą panienkę z pierwszego filmiku (pierwsza to w sumie gruba ryba) r🤬ałbym dniami i nocami

brudny napisał/a:
Dla świata przydał by się restart
a Tobie słownik

podpis użytkownika
Żyje w kraju absurdów.
Dwie sprawy:
1.Co to k🤬a jest?! Karykatury kobiet: brzydkie, sztuczne, a rozmiary staników dobierało dziecko z dysfunkcją umysłową? Cycki, jeśli są ładne, ubiera się w ładny ,dobrze dopasowany cyckonosz- dla ich wygody ,zdrowia i zachowania jakże ważnej ładności. Jeśli są brzydkie- to c🤬j z nimi
2. Kto to k🤬a nosi? Cały ten biznes ,razem z tą szopką wyj🤬bym w kosmos. Powiedzcie mi jeszcze, ze to jest dochodowe , to rzucam studia i idę ubierać plastikowe cziksy i pedałów w szmaty od podłogi. Dla tych drugich nasączę je cyjankiem.
1.Co to k🤬a jest?! Karykatury kobiet: brzydkie, sztuczne, a rozmiary staników dobierało dziecko z dysfunkcją umysłową? Cycki, jeśli są ładne, ubiera się w ładny ,dobrze dopasowany cyckonosz- dla ich wygody ,zdrowia i zachowania jakże ważnej ładności. Jeśli są brzydkie- to c🤬j z nimi

2. Kto to k🤬a nosi? Cały ten biznes ,razem z tą szopką wyj🤬bym w kosmos. Powiedzcie mi jeszcze, ze to jest dochodowe , to rzucam studia i idę ubierać plastikowe cziksy i pedałów w szmaty od podłogi. Dla tych drugich nasączę je cyjankiem.
HAHAHAHA k🤬a barany, na tym pedalskim występie nie ma ANI JEDNEJ kobiety, sami faceci, przerobieni na baby mniej lub bardziej. Wspólczuję np. qubkowi90

W pierwszym to jakieś transy, ale co do drugiego to nie wiem w czym problem - dźwięk wyłączyć i całkiem przyjemnie się ogląda
Te stroje to tylko 'ozdoba'
3:10 w pierwszym filmiku - Skrillex sobie dorabia ? ;d

3:10 w pierwszym filmiku - Skrillex sobie dorabia ? ;d
sami sie tak ubierajcie .... tyle dziekuje ....
chociaz z wwas prawdzi sadole, powinniscie w tym chodzic
chociaz z wwas prawdzi sadole, powinniscie w tym chodzic
Siema.
Proszę Was zapoznajcie się z dwoma pojęciami: haute couture oraz Prêt-à-porter.
J🤬 pedałów itd..., itp....
Proszę Was zapoznajcie się z dwoma pojęciami: haute couture oraz Prêt-à-porter.
J🤬 pedałów itd..., itp....
a tym c🤬lom z pierwszego filmiku to powinien sam "elton" przygrywac na fortepianie z c🤬joklawiszami .
podpis użytkownika
wyslecie mi ten k🤬a mail aktywacyjny czy do c🤬ja nie ja p🤬le!!!! i na ki c🤬j macie 1910 w datowniku co ,nie mozna miec 103 lata, k🤬a
ten z lewej w 03:24 jak i podejrzewam cała reszta to ekipa pedałów z teledysku alejandro Gagi