W dzisiejszej wadze ciężkiej szybko by zrobił porządek z braćmi Klitschko
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Maderfakermen napisał/a:
chyba się zapiszę na box
Box? To chyba do KFC musisz się zapisać.
Klitschkowie to nawet gardy nie umieją trzymać, po prostu mają długe łapy. A to byla stara, dobra szkoła boksu.
kietong napisał/a:
Klitschkowie to nawet gardy nie umieją trzymać, po prostu mają długe łapy. A to byla stara, dobra szkoła boksu.
No akurat Ali też gardy nie trzymał bo miał świetny refleks.
A bracia Kliczkowie nie trzymają, ponieważ nie jest im to potrzebne do skutecznej obrony. Zwłaszcza Witalij ma ciekawy styl z tymi odchyleniami.
Ali: walki-61, zwycięstwa-56, nokauty-37
Witalij: walki-46, zwycięstwa-44, nokauty-40 - nigdy nie był na deskach
Myślę, że za 20-30 lat Kliczko będzie taką samą albo jeszcze większą legendą niż Ali.
Witalij: walki-46, zwycięstwa-44, nokauty-40 - nigdy nie był na deskach
Myślę, że za 20-30 lat Kliczko będzie taką samą albo jeszcze większą legendą niż Ali.
Andrzej za czasów swojej swietnosci spokojnie by pojechal kliczków. Szkoda ze Andrzej musial te lata miec razem z tysonem Lewisem itd bo spokojnie by byl mistrzem swiata
marnotrawna napisał/a:
A Ty w ogóle masz jakieś pojęcieo boksie, widziałeś kiedyś jakąś walkę, któregoś z braci Klitschko?
Stara, dobra szkoła boksu? Teraz bokserzy są dużo lepiej wyszkoleni niż kiedyś.
Idź lepiej pograć w coś, a nie komentujesz
LeśnaDziewica napisał/a:
Nie wiem czym tu się zachwycać zwykły murzynek który udaje,że umie walczyć.
Przecież to wszystkie walki z nim były ustawione a wy dajecie się nabrać...
Słaba prowokacja, naprawdę słaba...
LeśnaDziewica napisał/a:
Nie wiem czym tu się zachwycać zwykły murzynek który udaje,że umie walczyć.
Przecież to wszystkie walki z nim były ustawione a wy dajecie się nabrać...
Porządek to sobie zrób pod Czaszką maaciekk.
Znalazłeś filmik w necie i się zajarałeś Muhammadem, a jutro co będzie? Jednorożce, Najman?
Szklaną kulę masz, czy taki ekspert od boksu jesteś, że przewidujesz wynik walki, która nigdy się nie odbędzie?
Znalazłeś filmik w necie i się zajarałeś Muhammadem, a jutro co będzie? Jednorożce, Najman?
Szklaną kulę masz, czy taki ekspert od boksu jesteś, że przewidujesz wynik walki, która nigdy się nie odbędzie?
"W dzisiejszej wadze ciężkiej szybko by zrobił porządek z braćmi Klitschko"... To są chyba jakieś żarty... Równie dobrze mogę napisać, że czołg "Rudy" pokonałby dzisiejsze czołgi... Zamiast jarać się poziomem bokserskim Klitschków to się po nich jedzie ! Kogo to obchodzi czy by dał rade czy też nie ! Bracia Klitscho są zajebiści !!!!!!!!!! Pozdro
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie