Czysty kolagen. Idealny na skórę i stawy żeby czuć się jak młody mokebiański bóg. Śmiejecie się a potem płaku, płaku, moja żona sama wypięła się stadu murzynów na Zanzibarze - co w nią wstąpiło??? Krzyczałem żeby przestała im ssać ale nie chciała się słuchać 😭 - co druga opinia sfrustrowanych Januszy po wakacjach w tropikach tak wygląda
Jakiś czas temu był filmik na hardzie z laską co oj🤬a własne gówno i nie wywołało to we mnie takiego obrzydzenia jak ten murzyn
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
I c🤬j mu, ościsty, w dupę. J🤬 cz🤬chów, niech żrą ąco popadnie oby to była trucizna. Ha, tfu!
panar3 napisał/a:
I c🤬j mu, ościsty, w dupę. J🤬 cz🤬chów, niech żrą ąco popadnie oby to była trucizna. Ha, tfu!
Jeśli przetrawi i nie udusi się jak utknie mu w gardle, to samo zdrowie.
T0B1 napisał/a:
Jakiś czas temu był filmik na hardzie z laską co oj🤬a własne gówno i nie wywołało to we mnie takiego obrzydzenia jak ten murzyn
Są filtry na Sadolu, poklikaj je, wyłączyłem pewne działy i moja psychika zdecydowanie się poprawiła xd
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Chyba smażone na fryturze z KFC bo normalnie małpy raczej nie jedzą ryb
Kiedyś jedzono śledzia w całości, podobno miał usuwać tasiemca.
Może to coś podobnego.
Może to coś podobnego.
dwakilo napisał/a:
Łykacie jak pelikany. To jest szkielet ryby z zalewy octowej. Chrupie w zębach jak paluszki.
Kości w zalewie octowej nie chrupią, są jak gumowe.
mesjans napisał/a:
Kości w zalewie octowej nie chrupią, są jak gumowe.
Tylko w przypadku produkcji przemysłowej lub zbyt długim moczeniu ryby w zalewie octowej. Generalnie powinny być chrupiące. Ości.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
I to rozumiem. pewnie op🤬lił by połowe kubła oznaczonego jako "odpady zmieszane".
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
Niech ktoś mi powie że to też są ludzie
Twoja żona robi tak samo i nikt nie kwestionuje jej człowieczeństwa w Zambrowie.
Sprawdza się powiedzenie jesteś tym czym jesz. Chłop je odpadki i jest j🤬ym odpadem